Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Emdirdikten sonra 1 saat kucakta gezdirmeniz gerekiyor yaziyorddu nette.ben en az 30 dk kucagimda gezdiriyordum yoruldigumdada bir yastigin ustune yatiriyordum 90 derece olacak sekilde cok sukur gecti.gaviscon infat ida kullandim 10 adet kullanmadan gecti kusmalar☺.....ve kendini usutme
Iyi gunler 70 gunluk bir bebegim var dogdugundan beri kusuyor.35 gunlukken gaviscon infant kullanmaya basladik fayda gormeyince zantac suruba gectik.suan onu kullaniyoruz ayrica sutume ve mamaya bebelac thickener katiyoruz gunde 2 kere.ayrica kolik bir bebek metsilden biraz fayda gorduk.kustukca emmek istiyor sutum yetmediginde milupa veriyordum acaba ar mamalara mi gecsem ya da bebelac nutrikonfor mu alsam bi de son olarak kizim mideden hep huzursuz oldugu icin uyku sorunumuz var bir turlu uyumuyor saatlerce uğraşıyorum uyudu diyorum mide bulaniuor uyudu diuorum gaz geliyor uyaniyor.yiprandim yoruldum artik.bir hafta onca paranox fitil aldim 3gun kullandim bir gun durdum 3 gun yine kullandim ama ara verdigim gun sabahliuoruz uykuya dalmasi mumkun olmuyor.sorum su ki acaba sürekli kullaninca ne olur bagimlilik yapmasi icin araliksiz ne kadar kullaninca olur.bebegim uykusuzluktan gozleri kipkirmizi oluyor.tek careyi fitilde buldm.ama korkuyorum aksamlari yarim fitil.bu konuda bana yol gösterin lutfen.
Benimde oğlumun bebekliginde reflü sorunu vardı doğduğundan beri.Dr umuz bize motilium mide rahatlatıcı verdi yarım saat sonrada gaviscon veriyordum.Günde 4 doz seklinde.2 yaşına kadar surdu.Şimdi Rabbime şükürler olsun.Sizde bir Dr A danışarak uygulayabilirsiniz.Dr konusunda da yardımcı olabilirim.Bebeginiz emin olun çok rahatlar.Gecmis olsun dileklerimle.