Bebek reflüsü

tugbalitugba

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
32
12
18
31
4 aylık bebeğimde reflü var ve uykularımızı zorluyor yememiz azaldı doktorumuz gaviscon şurup verdi bizim gibi olanlar var mı ne zaman nasıl geçer

Benim bebegime 3 aylikken bebek reflusu dedi doktorlar ama inek sutu alerjisi oldugu ortaya cikti. Ben perhiz yapinca reflu de duzeldi. Alerji konusunu bir arastirin derim.

Bizim de aynı alerjimiz var diyetime bağlıyım fakat bu sonrasında oluştu önceden yaşamıyorduk
Alerji sabit kalmiyor, zamanla ilerleyebiliyor. Benim bebegimde 4 aya kadar sadece sut alerjisi vardi, asidan bir hafta sonra yumurta alerjisi basladi. 6 ay asisindan 1 hafta sonra da inanilmaz genis bir alerjisi basladi. Bence siz yediklerinizi not edip rahatsiz eden yeni bir besin mi var onu tespit etmeye calisin.

Alerji sabit kalmiyor, zamanla ilerleyebiliyor. Benim bebegimde 4 aya kadar sadece sut alerjisi vardi, asidan bir hafta sonra yumurta alerjisi basladi. 6 ay asisindan 1 hafta sonra da inanilmaz genis bir alerjisi basladi. Bence siz yediklerinizi not edip rahatsiz eden yeni bir besin mi var onu tespit etmeye calisin.
Anladım teşekkür ederim

4 aylık bebeğimde reflü var ve uykularımızı zorluyor yememiz azaldı doktorumuz gaviscon şurup verdi bizim gibi olanlar var mı ne zaman nasıl geçer
Merhaba yardımcı olabilmek için görünce yazmak istedim.Öncelikle çok geçmiş olsun.Benim bebeğim de de aynı sorun vardı oturmaya başlayınca şükürler olsun geçti.Umarım inş.sizinde öyle olur yakın zamanda geçer.🙏

Back
X