Bebek Sahibi Olamamamızın Genel Kaynağı Hangi İnfertilite? Lütfen Oylayalım..

Sizin İnfertilitenizin Genel Kaynağı Hangisi?

• Ankete Katılan
    306

nevrosky

Doruk Paşa Sen Çok Yaşa
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
12.985
47
408
46
İzmir
İnfertilite-Kısırlık üzerine bir anket daha. Bu anketimizle de yaşadığımız infertilitenin genel kaynağını belirliyoruz. :kahve:

Kadın mı? Erkek mi? Sebepsiz mi? Yoksa Habersiz mi? :1rolleyes:

Allah hepinizin gönlüne göre versin. a.s.

İnşallah sebebi ne olursa olsun bizlerde o çok istedğimiz bebeklere sahip oluruz..
Allah gönlümüze göre versin hepimizin....

valla bende pko var o büyük bi sorun zaten.eşimin tahlil sonuçlarına doktor bu sonuçla olur dedi ama tedavilerde 5 aydır iyi gidiyordu ama olmadı.demek vakti gelmedimi olmuyor işte...

İnşallah sebebi ne olursa olsun bizlerde o çok istedğimiz bebeklere sahip oluruz..
Allah gönlümüze göre versin hepimizin....

Aminnn canım inşallahh. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Mücadelemizden vazgeçmiyoruz. Sabırla bekliyoruz. Üzerimize düşenleri de yapıyoruz. Rabbim bağışlar inşallah. :Saruboceq:

valla bende pko var o büyük bi sorun zaten.eşimin tahlil sonuçlarına doktor bu sonuçla olur dedi ama tedavilerde 5 aydır iyi gidiyordu ama olmadı.demek vakti gelmedimi olmuyor işte...

Olacak inşallah bir gün bitanem. Hayırlısı ve sağlıkla gelsin bebişler. :Saruboceq: :ecrin_bebek:

yine çok güzel bir başlık bir konu.. nevrom bizimkini biliyorsun erkek faktörü ama atlatacağız inşallah rabbim dermansız dert vermesin

benim eşimden kaynaklanıyor spermiyografı sonuçları çok düşük çıktı bu şekilde doktor eşinin hamile kalması çok zor dediler bekliyoruz bakalım ne olur daha vakit saat var demekki bizimde enkısa zamanda olacak inşallah umudu kaybetmekyok arkadaşlar çalışmalara devam

yorgun bir savaşçı olarak bence sorun bende diyorum çünkü eşimde bişey çıkmadı... dr da sana tek tüp yeter diyor ama.. stres kaynaklı inferlite benimki sanırım... dr da öyle dedi...

benim eşimden kaynaklanıyor spermiyografı sonuçları çok düşük çıktı bu şekilde doktor eşinin hamile kalması çok zor dediler bekliyoruz bakalım ne olur daha vakit saat var demekki bizimde enkısa zamanda olacak inşallah umudu kaybetmekyok arkadaşlar çalışmalara devam

İmkansız diye birşey yok arkadaşım. Umudunu kaybetme. Denersiniz doğal yolla biraz daha olmazsa yardımcı üreme tekniklerinden faydalanırsınız. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq:

yorgun bir savaşçı olarak bence sorun bende diyorum çünkü eşimde bişey çıkmadı... dr da sana tek tüp yeter diyor ama.. stres kaynaklı inferlite benimki sanırım... dr da öyle dedi...

İnşallah stresi en kısa zamanda yener ve bebeğinize kavuşursunuz. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :teytey:

canım inşallah gelir bebişler en kısa zamanda büyük bir sabırla bekliyoruz rabbim hayırlısını versin............

Back
X