bebek sahibi olmak için...

Kizlar biliyorum yaptigimiz tum listeye rağmen pozitifi göremedik. Umarim Haziran bizim ayimiz olur...Ben bebek sahibi olmak icin dualar arastirdim. Mesela 707 kez Ya Varis
4 cuma ust uste 1000 kez Ya Evvel

Baska bildikleriniz var mi hem dua hem hıZlandırıcı yontemler....
yaa bende çok istiyorum neler yapabiliriz acaba

ben tarçın çörek otu ve bal karışımından sabah akşam yemeğe başladım ayrıca hayıt otu civan perçemi ve aslan pençesi çayı yapıyorum sabah kahvaltıdan iki saat sonra bir bardak akşam yemekten iki saat sonra bir bardak bakalım artık nasip bu arada hormonlarınıza baktırdınız mı arkadaşlar

Enfeksiyon durumunda kotu kokulu akinti oluyor diye duymuştum .
Evet bi ara olmuştu kötü kokulu akıntı ayy çok kötü bi durum Allah düşmanımın başına vermesin ama ben hemen doktora gitmistim fitil kullandım geçti çok şükür ama idrar yollarimda sürekli enfeksiyon oluyo ilaç veriyo doktor ilaçları kullanırken de mecbur korunmak gerekiyor bi kaç ay onun içinde ilaç kullandım korunmak zorunda kaldım her ay gidip idrar tahlili yaptırdım ama sonunda oda temiz çıktı 4 aydır korunmuyorum hala tık yok kendi kendime sürü teşhis koydum:KK70:kesin iltihaptan dolayı tuplerim tikanmistir diyorum

ben tarçın çörek otu ve bal karışımından sabah akşam yemeğe başladım ayrıca hayıt otu civan perçemi ve aslan pençesi çayı yapıyorum sabah kahvaltıdan iki saat sonra bir bardak akşam yemekten iki saat sonra bir bardak bakalım artık nasip bu arada hormonlarınıza baktırdınız mı arkadaşlar
Aslında bu aralar düşünüyorum bende hangi gün gitmek gerekiyor hormonlar icin

Aslı'na bakarsanız her testi yaptırmanız şart nedir o testler dilerseniz tarihlerine göre yazayım kan testi adet olmadığınız günlerde yaptırmanız gerek hormon testi adet olduğunuzun 2. Ve ya 3. Günü olmanız şart genetik testi bundada farketmiyor ama eğer kimyasal gebelik yaşadı iseniz ki çoğu kadın farkına varmaz adet olmadığınız gün olmanız gerekiyor rahim filmi en önemlisi budur adetiniz bitecek ilişkiye girmeden hemen çektirmeniz gerekiyorburada tüplerin durumuna bakıyorlar ve rahim duvarına kalınsa olmuyor ince ise yine olmuyor tüplerin yolunda daralma varsa açılıyor nedense bu rahim filmi içeri salınan asidik bazli bir ilaç olduğundan yolları temizliyormuş eğer tüplerinizde Rahime damlatan sıvı birikmesi mevcut ise ya tüpü yolundan bağlamaları gerek yada şişme çok büyükse tüpte kesin alınması gerek yani ameliyat laparoskopik ameliyatla yaklaşık 2 saat süren bir ameliyat aynı Zaman'da eşinizinde kan testi spermgrafi testi yaptırması gerek spermgrafi testi önceden iki gün pehrizli olması gerek yani misal bu gün eşinizle birlikte oldunuz eşiniz iki gün bekleyecek perşembe günü test yaptıracak tabi birde genetik testi ınunda yaptırması şart

Bal corek otu yarcin karisimini nasil hazirladn canim

bu ay yaptığım şey normal çektiğimiz tesbihe 3 ihlas bir fatiha okudum tek tek imameyle birlikte. Öncesinde perşembe gecesi yatsı namazımdan sonra 2 rekat peygamber efendimize ve ashabına hediye için namaz kıldım daha sonrasında 2 rekat hacet namazı kıldım ve tesbihi okudum sonra balkonuma astım . ( bunu kk dan görmüştüm :) ) birde Yakı yapıştırdım :) Ovulasyon günümde ilişkiden sonra ve iki gün kaldı sonra çıkarmadan ilişki ve sonra çıkarıp duş aldım :) ve hamileyim şükürler olsun. 2 yılın sonunda ve 2 aşılama yaptırıp başarısız olmuştuk. kendiliğinden oldu. Rabbim nasip etti. Bİde stres yapmasanız daha iyi olur.

Back
X