bebek sahibi olmak için...

Arkadaşlar Hamile Kalmak için de bayağı uğraştım, çok zor ve tatsız günler geçirdim. Ama sonucu tatlıya bağlandı çok şükür , hikayemi dinlemek isterseniz :

2 yıl uğraştıktan sonra, 1 tüp bebek denemesi sonucu hüsran oldu.
32 yaşındayım ve erken menopoz teşhisi konuldu. Yumurtlamam zayıftı vs.. vs..
Tüp bebek hüsranı sonunda beslenmemi tamamen değiştirdim. Evime paketlenmiş yiyecek almadım, semt pazarlarından alışveriş yaptım. Sürekli tükettiğim; cips, kola, çikolata, jelibon vs.. tamamen hayatımdan çıkarttım.

Tüp bebekten 7 ay sonra kontrol için gittiğimde bu defa da FSH değerimin yüksek olduğu ortaya çıktı. Beni hiç tanımayan doktor beni tüp bebeğe yönlendirdi. Yani para için yapmadığına eminim bana "senin benimle işin yok mutlaka tüp bebekçiye git" dedi.

Eve döndüm internetten FSH değerini düşüren şeyleri araştırırken HAYIT SUYU mucizesini buldum. Normal şartlarda Sabah akşam hayıt out tohumu kaynatılarak içiliyormuş ama benim vaktim olmadığından hazır suyunu aldım. Ahmet Mecit efendinin Hayıt Suyu'nu aldım. Şişesi 15tl. 3 hafta Sabah akşam aç karnına çay bardagına bir parmak koyup üzerini su ile tamamlayarak içtim. Adetime 3-4 gün kala bitirdim. Adet olduğunuzda içmeyin kanama çoğalıyormuş. Buarada aktardan arısütü +polen+propolis+bal karışımı almıştım küçük bir kavonoz 70tl idi.adet günüm gelene kadar o kavonozu da Sabah akşam hayıt otu gibi aç karnına tükettim. (eşim de aynı propolisten Sabah akşam yedi.)
Adetimin ilk günü hayıt suyum ve propolis karışımım bitmişti, aktardan geçerken bir tane daha alayım dedim.
Aktar bebek için bunları kullandığımı duyunca kendilerinin yaptıgı bir karışımdan bahsetti:
arısütü+polen +bal+propolise civanotu,karabiber, hayıttohumu , çörekotu, karanfil ve daha hatırlamadığım 25 adet bitki karışımını gözümün önünde yaptı ve Sabah akşam aç karnına almamı söyledi. Fiyatı 250 tl idi . )Eşime de fiyatı 80tl olan hazır bir karışımdan verdi. Sperm güçlendiriyormuş.)

Bu karışımı adetliyken sadece Sabah aç karnına almamı söyledi aktar. Adet bitince Sabah akşam aç karnına alacaktım.

Arkadaşlar, adetim bitti ve ben yine 2. şişem olan hayıt suyu ile beraber bu karışıma başladım. Karışım 1 büyük kavonoz ve birde yanında minik kavonoz dolusu idi. İnanır mısınız daha minik kavonoz yeni bitmişti ki allahın izniyle gebe kaldım. Diğer kavonozu tanıdıgım bebek sahibi olmak isteyen 2 arkadaşıma hediye ettim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Moralinizi bozmayın, çok fazla dısarıya kulak asmayın, bildiğinizden de şaşmayın sakın. Bir de herşeyinizi herkesle paylaşmayın. Ben 2 yıl ne yapsam neye kalkışsam herkesin dilindeydi, çünkü paylaşma gereği hissediyorudum. Tüp bebek olayından sonra bütün cevreme kesin tavrımı koydum asla bebek için konuşmadım. Bıraktığımı, üzerine düşmediğimi kesin dille anlattım ve kendimle başbaşa kaldım. Karışımlar yediğimi hala annem bile bilmez.Ben ki 2 yıldır uğraştım olmadı, tüp bebek hüsran oldu, erken menopoz yaşayacagım için acilen bebek sahibi olmam gerekiyordu. kendimle başbaşa kaldığım dönemde bol bol dua edip karışımlarımı yedim, beslenmeme dikkat ettim.

Erken gebelik belirtilerimi yazayım:
-Adetime 1 hafta kala kahverengi akıntım geldi hatta ben adet oldum sandım. Ped koyup işe gittim ve başka akıntı gelmedi. (sonrada öğrendim yerleşme kanaması imiş)
-afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kagıdı ile silerken sarımtrak bir mukus geliyordu başka akıntı yoktu.
- Bu dönemde yani adetime 1 hafta kalan dönemde halsizlik başladı. Akşam erken uyuma isteği, koltukta otururken sürekli yatış pozisyonuna geçme gibi.
Bunların yanında yine adet olacakmışım gibi minik sancılar, göğüs şişmesi vardı. Adetim 2 gün geçtiğinde test yaptım ve testte gördüm .

İnşallah allhın izniyle hepiniz en kısa zamanda müjdeli haberleri alın.

Merhaba, henüz çok yeni üye olsamda uzun zaman once kendi kendime verdigim sozu tutmak icin buradayim. Birgün evladımı kucağıma aldığımda neredeyse 4 yıl benim gibi çift çizgiyi görmeyi bekleyen anne adaylarına yazmak için... ben biraz kendi hikâyeden bahsedeyim size. 2011 yılının eylul ayında evlendim ve birkaç ay sonra bebek için kendimi hazır hissettim. Öncelikle bir jinekologa gidip muayene oldum. Polikistik overle de o gün tanıştım. Düzenli bir periyodum olduğu için pek aklıma gelmemişti. Ama kiloya meyil tüylenme gibi birkaç semptom sinyal vermişti aslında. Ben bebek istemeye başlamam la beraber negatif gebelik testlerine, geciken periyoda alışmaya başlamıştım. Ancak her ay bir unuttu ve ne zaman ki o kara gün geliyor beni bir stres alıyordu. Gel gelelim 8 ay sonra klomen tedavisine başladım. Ancak klomen in bende yan etkileri çok fazlaydi ve doktorum da çok ilgili değildi. 4 ay sonra ilacı bıraktım. Bir süre daha kendi hali yoluna bırakmaya karar verdik. Böylelikle tam 3 yıl geride kalmış oldu. Doktorumun kapısını çaldığımda kariyerimde istedigim noktaya gelmiş ve kendimi daha hazır hissediyordum. 6 aylik bir klomen tedavisi çatlama iğneleri her ay yeşeren umutlar Çifter Çifter kafam kadar olan yumurtalar hep boşa gitti. Ben de artık yavaş yavaş tüp bebek tedavisi için gerekli araştırmalara başlamıştım. Bu arada diyete ve spora başladım. İşten ayrılmıştım. 2015 mart ayında rahim filmi cektirdim. Tabi bu seneler içinde eşim de gerekli tetkikleri yaptırmistı. Ben de olası tikali tüp hikayesini elemek için rahim filmi cektirip sorun olmadığını öğrenmiş oldum. Üstünden çok geçmeden adetim 6 gün kadar geçikmiştı. Ama ben boş gebelik testlerinden yoruldugum için test yapmak istemedim. Yine de aklımın bir ucunda "acaba mi" takılı kalmıştı. Bir önceki ayda benzer bir gecikme yasadigim için pek oralı olmadım. Her zaman olduğu gibi belki yüzlerce kere burada yazılı olan belirtileri o ay okumadım. Kendimi dinlemedim. Ve gizli gizli eczaneye gidip test almadım. Akışına bıraktım. Adetim 9 gün kadar geçikmişti. Tedavilerin ya da yaptığım diyet ve sporun metabolizmamda yarattığı bir değişiklik olabilirdi. Ama değildi spora giderken bir gebelik testi aldım ve ağzım açık bakamadım. Çift çizgiyi evirip çevirmeden güneşin altında bakmadan görebildim. Benimkine benzer hikayeleri burada defalarca okumuştum ama benim bu hikayelerden birine sahip olacağım hiç aklıma gelmemişti. 18 haziran 2015 te hamile olduğumu öğrendim. 11 subat 2016 da oğlumu kucağıma aldım. Gebeliğim boyunca en ufak bir bulantım ya da başka bir belirti olmadı. 6. Aydan itibaren iyiden iyiye belli olan karnimi ve kocaman şişen burnumu saymazsak hiçbir sikinti yaşamadım.
Bunları yazıyorum çünkü pek çoğumuz gibi her ay bu ay mi dedim ben de. Kendimi dinledim ,olmayan gebelik belirtilerime heveslendim. Bu yol da benim sınavım dedim. Ama inan ben de senin gibi ağladım,üzüldüm ve mahalle baskısı yüzünden kendi kendimi yedim. Sevgili anne adayı şimdi derin bir nefes al ve umutsuzluğa asla kapilma. Benim hikayem tüp bebek yöntemi ya da diğer tedavi yöntemleri ile hamile kalanların yanında çok basit ve komik belki de... yine de senin için bir umut olsun istedim...hepinize gönlünce dua ediyorum umarım tez zamanda çift çizgiyi görür ve benimki kadar sorunsuz ve sakin bi hamilelik geçirirsiniz.

Sevgilerle...

Arkadaşlar Hamile Kalmak için de bayağı uğraştım, çok zor ve tatsız günler geçirdim. Ama sonucu tatlıya bağlandı çok şükür , hikayemi dinlemek isterseniz :

2 yıl uğraştıktan sonra, 1 tüp bebek denemesi sonucu hüsran oldu.
32 yaşındayım ve erken menopoz teşhisi konuldu. Yumurtlamam zayıftı vs.. vs..
Tüp bebek hüsranı sonunda beslenmemi tamamen değiştirdim. Evime paketlenmiş yiyecek almadım, semt pazarlarından alışveriş yaptım. Sürekli tükettiğim; cips, kola, çikolata, jelibon vs.. tamamen hayatımdan çıkarttım.

Tüp bebekten 7 ay sonra kontrol için gittiğimde bu defa da FSH değerimin yüksek olduğu ortaya çıktı. Beni hiç tanımayan doktor beni tüp bebeğe yönlendirdi. Yani para için yapmadığına eminim bana "senin benimle işin yok mutlaka tüp bebekçiye git" dedi.

Eve döndüm internetten FSH değerini düşüren şeyleri araştırırken HAYIT SUYU mucizesini buldum. Normal şartlarda Sabah akşam hayıt out tohumu kaynatılarak içiliyormuş ama benim vaktim olmadığından hazır suyunu aldım. Ahmet Mecit efendinin Hayıt Suyu'nu aldım. Şişesi 15tl. 3 hafta Sabah akşam aç karnına çay bardagına bir parmak koyup üzerini su ile tamamlayarak içtim. Adetime 3-4 gün kala bitirdim. Adet olduğunuzda içmeyin kanama çoğalıyormuş. Buarada aktardan arısütü +polen+propolis+bal karışımı almıştım küçük bir kavonoz 70tl idi.adet günüm gelene kadar o kavonozu da Sabah akşam hayıt otu gibi aç karnına tükettim. (eşim de aynı propolisten Sabah akşam yedi.)
Adetimin ilk günü hayıt suyum ve propolis karışımım bitmişti, aktardan geçerken bir tane daha alayım dedim.
Aktar bebek için bunları kullandığımı duyunca kendilerinin yaptıgı bir karışımdan bahsetti:
arısütü+polen +bal+propolise civanotu,karabiber, hayıttohumu , çörekotu, karanfil ve daha hatırlamadığım 25 adet bitki karışımını gözümün önünde yaptı ve Sabah akşam aç karnına almamı söyledi. Fiyatı 250 tl idi . )Eşime de fiyatı 80tl olan hazır bir karışımdan verdi. Sperm güçlendiriyormuş.)

Bu karışımı adetliyken sadece Sabah aç karnına almamı söyledi aktar. Adet bitince Sabah akşam aç karnına alacaktım.

Arkadaşlar, adetim bitti ve ben yine 2. şişem olan hayıt suyu ile beraber bu karışıma başladım. Karışım 1 büyük kavonoz ve birde yanında minik kavonoz dolusu idi. İnanır mısınız daha minik kavonoz yeni bitmişti ki allahın izniyle gebe kaldım. Diğer kavonozu tanıdıgım bebek sahibi olmak isteyen 2 arkadaşıma hediye ettim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Moralinizi bozmayın, çok fazla dısarıya kulak asmayın, bildiğinizden de şaşmayın sakın. Bir de herşeyinizi herkesle paylaşmayın. Ben 2 yıl ne yapsam neye kalkışsam herkesin dilindeydi, çünkü paylaşma gereği hissediyorudum. Tüp bebek olayından sonra bütün cevreme kesin tavrımı koydum asla bebek için konuşmadım. Bıraktığımı, üzerine düşmediğimi kesin dille anlattım ve kendimle başbaşa kaldım. Karışımlar yediğimi hala annem bile bilmez.Ben ki 2 yıldır uğraştım olmadı, tüp bebek hüsran oldu, erken menopoz yaşayacagım için acilen bebek sahibi olmam gerekiyordu. kendimle başbaşa kaldığım dönemde bol bol dua edip karışımlarımı yedim, beslenmeme dikkat ettim.

Erken gebelik belirtilerimi yazayım:
-Adetime 1 hafta kala kahverengi akıntım geldi hatta ben adet oldum sandım. Ped koyup işe gittim ve başka akıntı gelmedi. (sonrada öğrendim yerleşme kanaması imiş)
-afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kagıdı ile silerken sarımtrak bir mukus geliyordu başka akıntı yoktu.
- Bu dönemde yani adetime 1 hafta kalan dönemde halsizlik başladı. Akşam erken uyuma isteği, koltukta otururken sürekli yatış pozisyonuna geçme gibi.
Bunların yanında yine adet olacakmışım gibi minik sancılar, göğüs şişmesi vardı. Adetim 2 gün geçtiğinde test yaptım ve testte gördüm .

İnşallah allhın izniyle hepiniz en kısa zamanda müjdeli haberleri alın.
İyi geceler umut 1983 bizde 3 yıldır bebek için uğraşıyoruz doktorların söylediği hiç bir sorun olmadığı adetlerim düzenli hsg çektidim bi sorun görünmüyo yaşım 30 2 kez aşılama yadıldı olmadı doktorların söylediği sebebsiz infertelite beklemeyin tüp bebek yapın çok fazla doktor gezdim ve hiç memnun kalmadım hiç ibiri ilgilenmiyo paraya bakıyo hepsi vanda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle alternatif tıpta denedim olmadı bugün arısütü polen propolis bal karışımı aldım 80 tl küçük bir şise ddediğiniz gibi onu sanah aç karna yicem bende ona başlıcam adetimin 5 günü bugüm .Sizin dediğiniz dşiğer karışımı nerden aldınız her aktarda bulunurmu

Back
X