Bebek sahibi olmak isteyenler SAMSUN 19 MAYIS HASTANESİ TÜP BEBEK bölümüne

haseki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
340
128
83
Arkadaşlar bunları cocuk sahibi olmak isteyipte olamayan ailelere umut olmak için paylaşmak istiyorum...üç yıllık evliyim son iki yıldır bebek istiyorduk ama olmadı...sonrasında doktor doktor gezmeye başladık.bende over kisti olduğu bu durumda tedavi yapılamayacağını ve açık ameliyatla kisti alacaklarını söylediler tabiki açık ameliyat fikrinden korktum.eşimin sperm testinde de sorun çıktı.bunun üzerine umutdumuzu yitirmeye başladık.sonrasında tavsiye üzerine 19 Mayıs Üniversitesinde prof. dr. İDRİS KOÇAK hocamla tanıştık.önce kapalı ameliyatla benim over kistimi aldı.sonrasında diğer testlerimiz yaptı ve çocuk sahibi olmak için hiç bir sorunumuzun olmadığını söyledi ve ameliyattan sonraki ilk adetimle tüp bebek tedavisine başladık.ne yalan söyliim ilk tedavide hamile kalabileceğimi düşünmüyordum ama şuan 5 HAFTALIK İKİZLERİME HAMİLEYİM...MUCİZE GİBİ BİŞEY...doktoruma ve ekibine ne kadar teşekkür etsem az... iyiki pahalı olan özel hastaneler daha iyidir diye düşünüp o hastanele gitmemiş...

çok tanıdığım var özel hastanelere klıniklere gidip eli boş dönenler...kaybedecek bişeyiniz yok.. aksine kazanacağınız çok şey var...BAŞKA YERLERDE ZAMAN KAYBETMEYİN DERİM...

merhaba canım bende idris hocamın hastasıyım ve bizde ilk denememizde hamile olduğumu öğrendik şu an 5+5 günlük hamileyim şükürler olsun perşembe kalp atışları için tekrar gidecem inşş allah tüm isteyenlere nasip etsinn

çok sevindim :) benim bebişlerde 4+6 haftalık bugün bende kontrol için gittim ama kalp atışını duymak için çok erken dedi haftaya perşembe yine ordayım.. ilk tüp bebek denememiz olduğu için ben olacağını düşünmüyordum ama doktorum idris koçak'ı gördükten sonra fikrim çok değişti önce Allaha sonra idris hocama çok güvendim pozitif sonuçu gördüğüme hala inanamıyorum....

aaa aynı gün orda olacaz demekki bişey sorabilirmiyim siz kliniğe giiş yaparken ücretli hasta olarak mı yoksa normal mi giriş yapıyosunuz benim kesem sanki tek gibiymiş ama belli olmaz dedi bakalım hayırlısı

aaa aynı gün orda olacaz demekki bişey sorabilirmiyim siz kliniğe giiş yaparken ücretli hasta olarak mı yoksa normal mi giriş yapıyosunuz benim kesem sanki tek gibiymiş ama belli olmaz dedi bakalım hayırlısı

işte ilk kez dün poliklıniğe gittim önceden randevu almıştım kaydımı yaptılar bekleyin sizi çağıracaklar dediler... muayene ücreti almayacak mısınız dedim hayır dediler... ayrıca özel muayene var mı bilmiyorum.. aslında bende de iki kesemi yoksa tek kesemi tam belli değil fakat büyük bir ihtimal iki kese var diyolar kısmet...

hayırlısı olsun canım ben merzifondan geliyorum şahsen samsunda oturmuyorum ve çalışıyorum o yüzden perşembe hafta içi olduğu için zor oluyor burada doktora yönlendireym dedi ama bende bırakmak istemiyor idris hocayı nasip inş kucağımıza almayı nasip etsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…