bebek sampuanı onerileriniz

oznevin86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
31
10
1
39
Tecrubeli anneler bebekleriniz dogdugunda hangi sampuanları kullandınız hangi markadan en iyi sonuc aldınız bazı sampuanlar icin goz yaktıklarını soyluyola bebegime zarar vermeyen en saglıklı ve dogru tercih yapmak istiyorum ilk bebegim ve su an icin ne kullanıcagımı bilmiyorum arastırıyorum deneyimli annişler yardımcı olursanız sevinirim :)

Tecrubeli anneler bebekleriniz dogdugunda hangi sampuanları kullandınız hangi markadan en iyi sonuc aldınız bazı sampuanlar icin goz yaktıklarını soyluyola bebegime zarar vermeyen en saglıklı ve dogru tercih yapmak istiyorum ilk bebegim ve su an icin ne kullanıcagımı bilmiyorum arastırıyorum deneyimli annişler yardımcı olursanız sevinirim :)

Bana Mustela 'nın şampuanını ve vücut losyonunu önerdiler

Sebamed almıştım kullandım bir kaç kere fena değildi pişik kremini de almıştım ondan memnun kalmadım sonra uni baby aldım ondan da memnun kalmadım aleo vera önerdiler onun şampuan pişik kremini aldım 1.5 aydır kullanıyorum ve memnunum.

Benim oglum atopik.dogumdan once dalin almistim baktim yuzu vucudu kizariyor.Mustelanin sampuanini aldim.Alerjisi olan bebekleri dusunerek yapmislar.Biraz pahali ama 500 ml bayagi gider heralde.Henuz 2.5 ayligiz.

Yenidoğanda uni baby köpük (göz yakmıyor )

Sonrasında uni baby normale geçtim göz yakıyormuş ve ben bunu kızımın gözleri yanınca anladım
Ondan mıdır bilinmez sampuana bi gıcık olmaya başladım mustela ya geçtim fena degiil

Yeni bebegim için de bünchen yenidoğan aldım deneyeceğim bakalım

Kesinlikle mustela

içinde katkı olmayan ve bebeği çok rahatlatan chicco bebek şampuanı ısrarla tavsiye ederim bu arada şampuan ne kadar çok köpürürse o kadar kimyasalı fazladır

dalin ve market şampuanlarının hepsi de alkol dışında hepsi var inannın çok köpüren şampuan kimyasalı bol demekmiş ondan pişik ve cildi temzilemekten çok bebekken kimyasal ile tanıştırıyor chicco güzel nerdeyse denemedğim şampuan kalmamıştı sevgiler saygılar mutlu yuvalarımızda bebeklerimize maşallah

Back
X