Bebek Beslenmesi bebek şarkıları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
burdaki şarkıları dinledim çok sevdim kardeşime dinleti yorum ve kuzenime dinleti yorumb ben ve arkadaşım çok beyendik bun dansonrada hep beyenicez burayı keş fetiyim den beri seviyarum ve çok dinliyorum

Çınar'ın en sevdiği şarkıyı yazayım.
Arkasına geçiyorum önce bir yanına sonra diğer yanına kafamı uzatıp söylüyorum..
Beni bul, beni bul bum traylaylom
Beni bul, beni bul bum traylaylom
Seni buldum koştum geldim oynayalım coşalım
El ele dans edelim
Kol kola dansedelim
Hep böyle eğlenelim

Bide brilikte söylediğimiz şarkılar var nakaratlarını Çınar söylüyor

Sonbahar geldi
Leylekler uçtu
Yağmurlar yağdı hapşu
ha ha ha hapşu ( burasını Çınar söylüyor ha ha haaap diye )

Banyoda terle
bitmedi nezle
terlede terle hapşu
hap hap hapşu

doktora gittim
aspirin yuttum
dersi unuttum hapşu
hap hap hapşu

Hav hav hav
Benim cici köpeğim
Hav hav evimi bekle
Sana mama vereyim
Gel birazda seveyim
Beni cici köpreği
Evimi bekle
( Çınar çıldırmış gibi havlıyor )

ben de ilkokulda ogrendıgım şarkıları soyluyorum. hoşuna gıdıyo galıba. dıkkatle dınlıyo ya da uyuyo.

ee repertuarlada değişiklik var mı kızlar :D
alibabanın çiftliği hala revacta bizde.
bir de bu ara ellere vurularak oynanan çatlak patlak yusyuvarlak diye bir oyun vardı hatırlarsınız,onu oynuyoruz.

ayy ben utandım valla.. süper bi ninni buldum sabahtan akşama evde çalıyorum... emek çaba sıfır..
telimede kaydettim canavar gibi. sizin azminizi görünce utandım... ama kadın okadar güzel söylemişki benim bile içim geçiyor. melek gibi sesi var. bide arkadaşım nerden bulduysa adına yazılmış bi ninni.. aralarda eee bebeğim eee eee xxx(kızımın adı) ee, minik xxx annesinin kollarında büyüsün diye..

acaba kızm benim sesim mi zannediyor :)))...

:emir_bebek: konu acılalı epey zaman gecmiş hala sarkılara ihtiyacınız warmı ben cocuk gelişimi ögretmeniyim bi sürü sarkım war ama yazmıorum yerimseniben hala ihtiyaç warsa yazayım gelen sarkılara baktımda lülülülülülü biraz eski gibi neyse ihtiyaç olursa haberleşelim :1hug:

laelaelaelaelae annelerrrrrrr konu actım sarkılar oradaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bildiğim çok şarkı var çünkü çocuk gelişimi mezunuyum ama melodilerini nasıl halledeceğiz bilemiyorum. benimde 10 aylık bir oğlum var ve bende ona sık sık şarkı söylerim oda ellerini çırpar kafasını sallar.çocukların dil gelişlimine çok yardımcısı oluyor fırsat buldukça ona şarkı söylemeyi ihmal etmeyin

kırmızı balık sarkımız var onu sölüomm bayılıyo benim kuzum..

bende kızıma bu sarkıyı soyluyorum hemen sakınlesıyo agzı var minnacık burnu var hokkacık yanakları elmacık guzel bebegım yuzu var ay gıbı kaşları yay gıbı gozlerı boncuk boncuk guzel bebegım

Back
X