Doğuma Hazırlık Bebek şekeri doğumda mı mevlidde mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

my_babe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
158
0
96
Sinop
Kızlar doğumda hastanede ve sonra eve gelenlere ne dağıtıyorsunuz? Bebek şekerini mevlidde dağıtayım doğumda lokum-çikolata falan dağıtayım diyorum ben ama belki bir gelen mevlide bi daha gelemezse diye doğumda mı şeker hazırlatsam diye de kafama takılıyo. ama ozaman da mevlidde ne dağıtıcam. siz ne yapıyorsunuz?

o zaman mevlidden önce bebeği görmeye gelip mevlide gelmeyen bebek şekeri alamaz di mi? uzaktan geliceklerin de bebek görmek için mevlidi beklemesi daha mantıklı ama nasıl yaparlar bilmem

zaten hepsini sen ayarlayamazsın ya canım:) o kadar derin düşünme mevlide gelenlere bebek şekerini ikram edersin doğumda gelenlere de lokul çikolata kolonya tutarsın olur biter:))

Ben hastanede bebek sekeri ve cikolata vericem. Bebek sekerini de suslu magnetli ya da anahtarlikli bisey yaptirmayi planliyorum., Yarin gidip bakicam.
Mevlitte sevgilerimi sunucam. :D Mevlit icin minik isimli havlu yaptirsam mi kararsizim. İstanbul icinde heryere ulasim mumkun birsekilde. HAstaneye gelemeyecegine inandiklarima ayiririm. Benim icin hastaneye gelinmesi daha onemli. MEvlit konusunu sonra tekrar dusunucem sanirim.

Ben Allah ın izni ile doğumdan sonra düşünüyorum şekerleri.
Çünkü ilk doğduğu anlar ve günler..Gelen yakınlarımın ellerine o güne hatıra olarak birşeyler koymak isterim.Ayrıca lokum,çikolata vs..
Mevlid'indede eğer durumum el verirse daha mütevazi,mevlide özel şeker yaptırırım belki..Yani iki güne ayrı olur.
Bilmiyorum gerekli mi,gereksiz mi olur böylesi şu anda..ama insan düşündükçe gözüne hoş geliyor böyle şeyler.

Ayrıca bu şekerleri netten sipariş verebileceğim adrese ihtiyacım var,nette baktıklarımda hiç beğenemedim.
Her göze hitap eden bildiğiniz bir site var mı arkadaşlar?

Son düzenleme:
Back
X