Doğuma Hazırlık bebek şekeri hakkında

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bidik1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
644
479
73
arkadaşlar selam,

forumu takip ediyorum da 37-39 haftalık annelere göre benim doğuma daha var..
ama yine de az kaldı diyebiliriz. :)

konudan da anlaşıldığı gibi bebek şekeri olayını nasıl yapıyorsunuz?
Hastane'ye yaptırırken de ve mevlit'e yaptırırken aynı şekeri mi yaptırdınız?
ya da hastane yaptırmadınız da mevlit'e mi yaptırdınız ya da yaptıracaksınız?

ve mesela kaç adet yaptırdınız?
Muhtemelen bana hastaneye daha cok insan gelecek..mevlit'e belli başlı kişiler büyükler-çok yakın eş dost..

ve ne zamana kadar elinizde olması lazım yani ben kaç haftalık olayım ki herşey hazır olsun..

yardım ederseniz cok memnun olurum..

Mrb cnm,ben daha haziranın sonunda almıştım şeker malzemelerini,evde kendim yaptım,mevlütte dağıtmayı düşünüyorum,mevlüdümüz Allah nasip ederse kalabalık olucak o yüzden 150 tane aldım,hastanede çikolata dağıtılacak,ama çikolatalar için de fazladan tül,kurdela ve nazar boncuğu aldım,bu haftadan sonra onları da halledicem inş,ama istersen bebek şekerini hazır da alabilirsin cnm,tabi biraz fiyat da farkedebiliyor,araştırabilirsen uygunu da var pahalı olanı da...

yok annem-eşim-ablam falan eminönüde gidicekler alacaklar..
oralarada ucuz..hastane de zaten şeker yerine kurabiye verilecek bu süslü olanlardan varya kuzenim yapacak :)

kız olacağından böyle pembeli falan.. :) benim hastaneye çok gelen olucağı için işte belki toplam da 150 tane yapıtrsam olur gibi geliyor..100'ünü hastane de dağııtırım belki 50'si mevlitte kim mevlite o kadar insan gelmez bile :)

ama işte hastane için ayrı mevlit için ayrı şeker mi yaptırsam onu bilemedim

bayağı karışık şey bunlar ama eğlenceli ve güzel :)

oralarada ucuz..hastane de zaten şeker yerine kurabiye verilecek bu süslü olanlardan varya kuzenim yapacak :)

kız olacağından böyle pembeli falan.. :) benim hastaneye çok gelen olucağı için işte belki toplam da 150 tane yapıtrsam olur gibi geliyor..100'ünü hastane de dağııtırım belki 50'si mevlitte kim mevlite o kadar insan gelmez bile :)

Bende eminönünde almıştım malzemelerini,zaten kıyamet gibi çeşit var,hangisini seçeceğini şaşırıyosun cnm..:1:bence aynı olması daha iyi değilmi kendin yapacaksan,öteki türlü hastaneden sonra belki birinden az kalıcak,diğerinden çok kalıcak mevlüt için,ama yinede sen bilirsin cnm,aynen eğlenceli bi de bebişler sağlıkla gelse bi an önce..:34:

Ben de Eminönü'nden aldım malzemeleri kendim yaptım. Hastanede ve sonrasında eve gelenlere vermeyi düşünüyorum.
Mevlüt icin de ayrıca seker yaptırmayı düşünüyorum. Annem de özel küçük tesbih yaptıralım diyor. Bana da cok cazip geldi :)

Back
X