bebek şekerleri

Kalliste

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
9.109
59
363
56
Eskişehir
arkadaşlar lösder yararına yapılan kermesimize yardımda bulunmak amacı ile yaptığım bebek mevlütlerinde veya doğum yapacak arkadaşlarınıza hediye amaçlı hazırladığım patikleri satışa sunuyorum.. siparişlerinizi 25-26-27 nisanda feshanede yapılacak kermesimizden birebir görerek alabilirsiniz..büyüklüğü 1 yumurta ebadındadır...istenilen renklerde çalışabilirim.... tanesi 1 YTL ....

4545hu4.jpg

off çok güzelmiş ama ben biraz geç gördüm sanırım
umarım artık satmıyosundur:1no2:

almak isterdimmmmm:delphin:

Arkadaşlar kendi yaptıklarınızıda ekleyin örnek olsun bizim için,bende çok istiyorum böyle bişeyler yapmayı

:nazar:

arkadaşlar ben fotoları çektide nasıl buraya ekleyeceğimi bilmiyorm anlatırsanız sevinirm

merhaba musan ImageShack® - Image Hosting sitesinden cektiğin resmi yüklüyorsun. images in ana sayfasında çıkan kutucuklar var yanlarında yazılar yazılı o kutucuklar dah hiçbiri işaretli olmayacak. gözat kısmından pc den resmi tıkla ve host it de.açılan sayfada en altta +show yazan kısmı tıkla orda bir kutucuk içinde link çıkacak. linki kopyala. mesaj yaz bölümünde -tablo resimi- grafik ekle deyip çıkan kutucuğa yapıştırıyorsun. o zaman resimi görebiliriz canım

arkadaşlar çok iyi çekemedim ama umarım size bi fikir verir pembe olanı ben mavi olanı arkadaşım yaptı ben içine lavanta koydum arkadaşım şeker koydu sizin zevkinize kalmış ama mutlaka imkanınız varsa yapın derim hatıra olarak saklarsınız

merhaba musan ImageShack® - Image Hosting sitesinden cektiğin resmi yüklüyorsun. images in ana sayfasında çıkan kutucuklar var yanlarında yazılar yazılı o kutucuklar dah hiçbiri işaretli olmayacak. gözat kısmından pc den resmi tıkla ve host it de.açılan sayfada en altta +show yazan kısmı tıkla orda bir kutucuk içinde link çıkacak. linki kopyala. mesaj yaz bölümünde -tablo resimi- grafik ekle deyip çıkan kutucuğa yapıştırıyorsun. o zaman resimi görebiliriz canım
sayende resimleri gönderdim canımhihoyyythihoyyyt

Back
X