Doğuma Hazırlık Bebek sepeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

balperisi

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
2.165
777
363
Herkese merhaba
Agustosta dogacak olan bebegime(ins) oda hazirlayacagim.Dogum icin annem ve kiz kardesim yanima gelicek ve 1 ay kadar bizimle olacaklar.Evim kucuk oldugu icin kizima hairlayacagim odada kalacaklar.
Bebegin yatagida,yatak odama sigmayacagindan kucuk bi bebek sepeti almayi dusunuyorum.En fazla 5 ay kullanabilecegim, sizce gerekli mi, fuzuli masrafda yapmak istemiyorum.Tecrubeli annelerden yardim bekliyorum.Simdiden Tesekkur ederim [/COLOR][/B]

[/url][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
odanızda yatıracaksanız uygun ben almadım 2 çocuğumada ama pişmanım onlar hep kendi odalarında uyudular

ben de doğduğunda bebeğimi yatak odamda yatırdım ve böyle bir beşik kullandım. gece sık sık kalktığımız için, bi de oğlumla aynı odada yatmak istediğim için bana çok kullanışlı geldi, memnun kaldım.

canım alacağın bu beşik tahminimce 150 tl nin üzerindedir ve bunu öyle 5 ay falan kullanamazsın en çok 3 ay sonra daha büyük bir beşiğe ihtiyacın olacak..

Sana tavsiyem standart 60*120 bir beşik al yatak odana sığar yada park yataklarda al ki bu daha kullanışlı her yere taşıyabilirsin gündüz oturma odanda akşam yatak odanda kullanırsın. Ayrıca en az 2 yaşına kadar kullanırsın. Çocuğuna oda yaptığında da park yatağı oyun parkı olarak kullanma şansın olur alacağın bu sepetten daha uzuza bile gelir..

Ben oğluma oda almıştım ama hala odasına geçemedi. 60*120 beşiği vardı oda takımının onu yatak odamıza aldım şimdi hala bizim odamızda yatıyor. Ama odasını ayıracağım şimdi onun için bu takımı aldığıma pişman oldum bile diyebilirim.
Şimdiki aklım olsa bir park yatak ya da sadece beşik alırdım şimdide odasını güzelce dayayıp döşerdim..

çok tatlı görünüyo eklediğiniz sepet beşik fakat bencede çok minik inş kullanışlı olur bebeğiniz için.biraz aceleci davranmışsınız sanki

balperisi beşiğin çok ciciymiş nerden ve kaça aldın yazabilir misin sakıncası yoksa

canım benim bana hediye gelmişti kullanışlı ama dönmek isteği artınca yatamıyo bence ona verceğin parayla park yatak al daha mantıklı sorarsın sonra oyun alanı olarak kullanılanlar da var. onlardan alabilirsin hem heryerede götürürsün bi bak istersen.

cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar
Park yatak daha mantikli aslinda haklisiniz ama benim evim kutu gibi,kucucuk inanin bu bile yatak odamin gecislerini baya kapatiyor.Zaten kendi odasinda asil yatagi olucak.Annemler varken yanimda yatacagi icin extradan sepeti alma geregi duydum.

Fiyatini soran arkadasim, ben abd'de yasiyorum,burdan aldim.

tekrar tesekkurler kizlar,hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…