Bebek sıçrama

yamaniko06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2023
4
0
1
35
Merbabalar bebeğim 40 günlük elleri sürekli yumruk şeklinde sıkıyor bazen bi yerlere odaklanıp bakıyor kasılma var ama gaz sancısınmı başka bi kasılma mı anlayamıyorum uyurken sürekli sıçrıyor irkiliyor biraz araştırdım epilepsi hastalığı belirtisine benziyor benzer durum yaşayan var mı lütfen cvp yazabilir misiniz çok korkuyorum

Bahsettiğiniz moro refleksi olabilir. Benim bebeğim de sıçrardı araştırdığımda moro refleksi olduğunu ve çok normal olduğunu öğrenmiştim.

40 günlükken çok normal moro refleksi gazda tetikler çok sık olursa içiniz rahat etmezse çocuk nörologuna görünün

Bahsettiğiniz moro refleksi olabilir. Benim bebeğim de sıçrardı araştırdığımda moro refleksi olduğunu ve çok normal olduğunu öğrenmiştim.Sıçaralama

Sıçralamalar tekrarlayan şekilde miydi bi çok belirti üst üste gelince panik oldum ellerini yumruk yapıp sıkıyor muydu

Yüksek ihtimal ile moto refleksi ama sizi şüphelendiriyorsa bol bol videoya çekip doktorunuzla paylaşın

Moro refleksi arka arkaya olmaz genelde. Eller de acik olur. Mutlaka videoya alip bir doktora gosterin.

Sıçralamalar tekrarlayan şekilde miydi bi çok belirti üst üste gelince panik oldum ellerini yumruk yapıp sıkıyor muydu
Tekrarlama oluyordu ama sık değildi. Eller de açık arkadaşların dediği gibi. Siz içiniz rahat etsin doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…