bebek sıvısının az olması :( nolur cevap yazın

bebeğim yok ama bir çok yerde duymuştum bol su içilmesi gerektiğini ......demekki çoğaltıyor inşallah düzelir

aynı durum benimde başıma geldi delircek gibi oldm ve 6 aylık hamileydm zararlarını okudakça iice kahrolmuştm istanbulda hastane hastane dolştım bebeğimi bu kadar zaman sonra 2 düşükten sonra bir de ou kaybedcm sandım ama allaha şükür hiçbiri olmadı SAKIN ÜZÜLME bakırky kadn doğm acilden gittim evet suyun az, gelmişolabilir dedi bende farkedilmiyormu gelse hissdrdm dedm o da bana dünyada herkesin boyu aynımı dedi bu da öyle kimisinn çok olur kimnn az dozu var tabi seninki tehlike yaratack kadar değl dedi korkudan çapada bir profa gittim özeline oda muayane etti herşey yolunda git hamileleiinin tadını çıkar dedi ve geldm gopta doğum yaptm ve doktrda aynısını söyledi bol su meyve ve dinlenme ben bi hafta sonu gözlerimi açamyrum hep yattm eşim devmlı meyve getirdi be yedm yermdn hiç kalkmadm doktr utrasona baktı ve sen ne yaptn böyle dedi koktm yoksa bişey mi oldu diye sonra bende hiçibişey dedim hep yattm meyve yedim dedm ne yaptıysan ii yapmşsın git devam et TEKRAR DYORUM ÜZÜLME BU GÜNLERİN TADINI ÇIKAR

hemen panik olma canım dr ne dediyse onu yapmaya çalış bak başına aynı şeylerinlerin geldiğini söyleyen arkadaşlar var kalbini ferah tut hakkında hayırlısı allaha emanet

ablamda aynı sorunu yaşadı merak etme allahın ıznı ıle bı sey olmaz bu kadar cabuk panıkleme cok su ıc ıceılıryorsan gunde 3 lıtre bıde meyvene dıkkat et rabbım hayırla kucagına almayıda nasıp etsın

merhaba canım.benim ablamda aynı sorunu yaşadı.
günde 3 litre su tüketmen lazım.zaten o sıvı 3 saatte bir yenileniyor.yani sıvı alman mantıklı.bebeğini çok iyi besle süt,ceviz.muz,havuç,kuru kayısı,kuru incir ve patlamış mısır ye.
ablama 1 hafta süreyle 2 günde bir serum takılmıştı doktorun talimatıyla.şimdi suyu iyi.
doktorundan sende isteyebilirsin.yani korkulacak bi durum yok.bebeğin için ayrıntılı ultrason isteyecek muhtemelen iç organlarında problem var mı yok mu diye.ama korkma sen bebeğini iyi besle hiç bişey olmaz.ablam atlattı çok şükür.şuan 28 haftalık oldu bile.oda 17 haftalıkken böyle bişeyle karşılaşmıştı.
sıkma canını moralini yüksek tut.bebeğin etkileniyor senden biliyosun.sağlıcakla...

canım bendede aynı problem var. 23.haftada gittiğimde doktorum suyum bol değil dedi. ama çok fazla da üstünde durmadı. ben sorunca bol su iç, sol yanına yat dinlen dedi.. bende yapmaya çalışıyorum bakalım inşallah düzelir. ben de bebeğimin gelişmemesinden, dönememesinden korkuyorum inşallah birşey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…