Gebeliğe Hazırlık Bebek sol üst köşe de

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derya2013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6
0
1
32
Merhaba hanımlar dün doktora gittim bebeğin rahmin sol üst kösesin de olduğunu eğer ortaya doğru gelmezse beslenemeyip düşer dedi acaba ortaya doğru gelir mi boyle bir durumla karşılaşan oldu mu

Merhaba hanımlar dün doktora gittim bebeğin rahmin sol üst kösesin de olduğunu eğer ortaya doğru gelmezse beslenemeyip düşer dedi acaba ortaya doğru gelir mi boyle bir durumla karşılaşan oldu mu
Abartmış o doktor canım. Yumurta nerede döllenirse orada oluşur kese. Büyüdükçe yerine oturur. Bebek yeri geliyor yukarıda yeri geliyor aşağıda oluyor. kendine dikkat et kritik bi zaman var sonra yerine oturur bebiş. Kaç haftalıksın ?

Allah Allah ilk defa böyle bişeyi duyuyorum

Daha çok yeni 4 haftalık ins dediginiz gibi olur
Pozitif düşün canım. Daha çok yeniymiş. Ama aşağıda olmasından iyidir. Aşağıda olanlara 5 aya kadar kendine dikkat et diyorlar sonra hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Senin durumun daha avantajlı. İyi düşün iyi olsun :KK66:

Evet haklısınız ama eşim de duyunca onun da biraz modeli bozuldu veren rabbim alan da olur obdan gelene razıyız

Evet haklısınız ama eşim de duyunca onun da biraz modeli bozuldu veren rabbim alan da olur obdan gelene razıyız
Boşa moralinizi bozmayın canım. Boşa üzülmüşüz diyeceksiniz sonra. Rabbim sağ Salim doğurmayı nasip etsin.

Back
X