Bebek Beslenmesi Bebek sütü ve biberon maması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

oz_ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
4
2
86
Merhaba arkadaşlar. 1 no bebek sütü ve 1 no biberon mamasi nedir aralarındaki fark ne?

Bebeğim ilk aylarındayken ne zaman ona mama versem hemen kusuyodu. Aptamil AR diye bir ürün varmış. Doktorumz yazdı onu kullandıktan sonra kusma problemlerimiz gitti.Şimdi normal Aptamil sütlerle devam ediyoruz. Bebekleriniz mamadan kusuyosa yazık hiç başka çarelerle vakit kaybetmeyin bu ürünü deneyebilirsiniz.

Bir bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama devamli yatar vaziyette besliyorsaniz o da kusmaya sebep. en azindan 45 derecelik aciyla doyurun. bi de beslenme miktarina bakin netten. eger fazla besliyorsaniz o da yapar.

C
Bir bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama devamli yatar vaziyette besliyorsaniz o da kusmaya sebep. en azindan 45 derecelik aciyla doyurun. bi de beslenme miktarina bakin netten. eger fazla besliyorsaniz o da yapar.
Canım bebeğim 3 ayını doldurdu.Yedirirken çok dikkat ediyorum.İlk çocuğumda kusma problemi olmamıştı ama şimdikinde olunca bi an panikledim doktora gidince rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…