• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bebek telsizi arıyorum....

dodo01

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
34
0
16
Adana
ikinci el bebek telsizi almak istiyorum ama kararsızım.kullanan arkadaşlar varsa ne marka iyi ve randımanlı yazarlarsa sevinirim....

arkadaşım ben gereksiz yere bissürü para verip chicco nun havalı bir modelini aldım :)))
arkamdanda bir arkadaşım wee well marka 89 tl.ye basit bir telsiz aldı... sonuç: fark yok :))))
demekki neymiş çok para vermek uyduruk bir ışığa aldanmak, telsizle çocukla konuşabilmek olmasada olabilecek özelliklermiş ki el kadar çocuk sen telsizden yanına gidesiye kadar konuşurken bile korkudan kilitleniyor :))))
:52:

kraft bebek telsizi kullanıyorum.Hassaslık derecesi çok iyi sinek vızıltısını bile algılıyabiliyor,cızırtı hışıltı kesinlikle yok frekans karışması olmuyor diğer başka telsizlerden ebat olarakta küçük ev içersinde 4 oda olmasına rağmen heryerden gayet net iletişim kurulabiliyor 2 kanal+16 alt kanalı var tam anlamıyla süper bir ürün gönül rahatlılığıyla tavsiye edebilirim sana.

Back
X