• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ten rengi

oğlum sarısın mavi gözlü kızım beyaz tenli kahve gözlü siyah saçlı bende bi beklemedim degil acılır diye :dondurma: :)

oğlum sarısın mavi gözlü kızım beyaz tenli kahve gözlü siyah saçlı bende bi beklemedim degil acılır diye :dondurma: :)
Açılmadı mı 😅 bu arada Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşallah 🫠

Açılmadı mı 😅 bu arada Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşallah 🫠
amin inşaah hepimizinkini :KK200: yok valla acılmadı 13 aylık olduk birde ilk bebek görmeye gelenler ee bu siyah saçlı demişlerdi hehhee çok komikti
bende ikinci sarışın beklediler herhalde bu arada ben sarışın filan da değilim

Esmerse esmerdir benim anne baba kumral ama beni gören melez der neredeyse afro kıvırcık saç esmer ten zencilerin bile elleri ayakları beyaz bunu nşye taktın ki

Merhaba bebeğim iki buçuk aylık. Esmer doğdu doğduğunda saçları simsiyahtı teni de öyle. Zamanla saç rengi açıldı vücudundaki tüylerde de azalma oldu ama teni hala koyu. Elleri ayakları vücuduna göre daha beyaz. Zamanla düzelir mi ya da ten rengi açılır mı bu saatten sonra? Aynı durumu yaşayan var mı
Teni değişmez sanmıyorum

Benim oğlum resmen kırmızı suratlı doğdu sonra sarılık geçirdi büyüdükçe esmerleşmeye başladı. 6 aydan sonra beyazlaştı şimdi ten rengi normal bir beyaz..

Büyüdükçe, kilo aldıkça renk değişebilir.

Onun dışında esmer bir çocuk da olabilir sağlığı, keyfi yerinde olsun.

İlk çocuğum açık kumral mavi gözlü bebek ikinci bir doğdu koyu tenli kahve rengi göz koyu saçlı beklemiyorduk tabi. eşim mavi göz sarışın ben yeşil göz kumral 3. Yü doğurdum civciv sarısı sarışın mavi Gözlü oldu . Ortanca ailenin en güzel genlerini almamışım diye yakınır şimdi. Olabilir yani sağlık sorunu yoksa çokta takılmayın buna .

3 çocuğum var üçüde farklı ten renginde Beyaz kumral esmer😌Küçük oğlum doğduğunda beyaz pembeydi saçları açık kahve rengi ve 5 günlükken uzayan sarılık oldu esmerleşti baya 2. ayda sarılık bittiğinde bem-beyaz kumral oğlan oldu.Ama kızım tam tersi doğduğunda süt beyazıydı 40 gün kadar sonra esmerleşti 1 yaşından sonra bir tık daha esmerleşti.Bu arada eşim esmer ben buğday tenliyim.Tabiki her kes bebeğinin ilk sağlıklı olmasını istiyor ama insan merak ediyor kime benzeyecek diye🙂 Bebeğinizin saç rengi ne? Kuyruk sokumunda yeşilse esmerdir o zaman

Back
X