Merhabalar 4 aylık bebeğim var 4 ay atağı devrede olduğundan uykusunu çok iyi uyuyan bir çocuk bir anda uymak istememe uykuya dalamama sorunu direnme sorunu yaşamaya başladı ama bu gece değil gündüz sadece gece daldımı zırlamıyor ben bu dönemlerden önce bir 11 e kadar dışarda olurdum ama artık şu sıralar en geç 9 da olmak istiyorum çünkü yıkayıp ıuyutuyorum ona da iyi geliyor ve rahatlıyor fakat eşimin ailesi uyku konusunda bebeğimle ilgili laf yapıyor bugün kendilerine gidecektik erkenden dönüp bebişi yıkayıp uyutucaktım çünkü orda huzursuzlanıcak ve dalamıcak ben çekicem çileyi daha sonrasında eşim birazdaha geç gidersek iyi olur dedi birinin gelmesini bekliyorduk bende dedim geç gidersek çok zor olur bebiş beni zorlar annesine aramış söylemiş o da kızmış yüzüne kapamış öyle olunca sağolsun eşim beni anlamadığı için hemen kızdı küstü ve benimle 2 saat konuşmadı bebek de ağlıyor tabi o sıra ayrı bir sinirlendim yıkadım ettim vs ben bebişi uyuttum dedim hadi yürü gidiyoruz suratını çekeceğime gidelim gelelim gittik neyse kayınvalidem yok sevemedim yok bilmem ne hep sürekli iğneli konuşuyor kayınpederimde öyle neden böyle yapıyorlar anlamıyorum zaten zor dalıyor çileyi ben çekiyorum bebiş allahtan orada uyudu 1 ay sonra işe başlayacağım için bir düzen oturtman gerekiyor çünkü ne yaparsam zorluğu ben çekicem uyku düzenini bebeğimin bozunca bütün gün gündüz beni mahvediyor ve beni anlamıyorlar sinirleniyorum ve ayrıca eşimin de beni bunları görmesine rağmen anlamamasına anlamaya çalışmamasına daha çok sinir oluyorum
Son düzenleme: