Bebek uyku tulumu

nur355

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
1.006
276
43
Kızlar bebeğim daginik yatiyor üstünü açıyor geceleri. uyku tulumu almak istiyorum nasıl bir şey önerirsiniz usumemesi icin

Kızlar bebeğim daginik yatiyor üstünü açıyor geceleri. uyku tulumu almak istiyorum nasıl bir şey önerirsiniz usumemesi icin
Merhaba ben kızıma LCW den 1 togg aldım geçen sene kullandık çok sevdik bu sene de yine 1 togg aldık . Ben sadece zıbın üzerine giydiriyorum çorap giydirmeden başka bir şey örtmeden uyutuyorum oda ısımız sabit 24 derece doğalgazlı ev ancak 22 ye kadar düşüyorsa içine penye giydirmek gerekebilir

Peluslu giydirsem üşür mü acaba

ben h&m den aldım ama giydirmiyorum. oda 24-25 derece. pijama giydiriyorum sadece. çorap vs de yok. rahat uyuyor.

Toglulardan alın mutlaka. Paçalı olursa daha rahat oluyor. Bu torba şeklinde ama yazan tog rakamlarına bakın. Kollu olursa 1 kat sayılıyor. Ensesine ve göğsüne bakın soğuk mu diye. 1 veya 1.5 tog giydiriyorum ben kışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…