Kese kaç mm adetinizin üzerinden kaç gün ya da hafta geçti. Görmek için küçük bir kese gibi duruyor daha yeni öğrendiniz sanırım gebeliğinizi. Ben bebeği 7+2 de gördüm kalp atışı ile beraber.
Valla saçma belki ama ben ikiz görsüm :) daha doğrusu 2 tane noktacık gördüm. Beta hcg degerınız kaç
Sormayi unuttum valla. Kagitta 14.0cm yazan bisey var anlasiliyo mu kagittan?? Doktor olumlu konustu 2 hafta sonra gel dedi. 6 haftalik dedi sadece. Adet uzerinden de 10 gun gecti
Ayy cok sagol ruyalarima giriyo yok bos yok dis yok dusuk. Istamsizce insan dusunuyo. Inallah sag salim kucagimiza almakta nasip oluro kesenin boyutudur işte ben de senin zamanlarında 12mm ken görmüştüm ilk keseyi 10 gün gün sonra gittiğimde de hem bebek hem kalp atışı vardı. o yüzden hiç endişelenme, yolunda gitmeyen bir şey olsa onlar direk şüphelenip söylüyorlar zaten. boş gebelik olsa kese bu kadar büyümezdi diye biliyorum ben illa ki haftasıyla uyumsuz olurdu. sen dediği tarihte git bak nasıl göreceksin minik fasulyeyi :)
Bu ne zamanin canim kac haftalikken ki hali bende 7. Haftada kalp atisi ve bebegi gordumAyy cok sagol ruyalarima giriyo yok bos yok dis yok dusuk. Istamsizce insan dusunuyo. Inallah sag salim kucagimiza almakta nasip olur
Bu ne zamanin canim kac haftalikken ki hali bende 7. Haftada kalp atisi ve bebegi gordum
Normal olabilir canim stres yapma folik asit al mutlaka, guzel beslen insallah gorursun bebegini de ben net olsun diye bilerek 7. Haftada gittim yoksa bebegi goreyim kalp atisinida duyalim diye ayri ayri gidip stres yapacaktim o yuzden sabir edip bekledimBu 5+5teki hali yaklasik 6 haftalik canim
Normal olabilir canim stres yapma folik asit al mutlaka, guzel beslen insallah gorursun bebegini de ben net olsun diye bilerek 7. Haftada gittim yoksa bebegi goreyim kalp atisinida duyalim diye ayri ayri gidip stres yapacaktim o yuzden sabir edip bekledim
Ayy cok sagol ruyalarima giriyo yok bos yok dis yok dusuk. Istamsizce insan dusunuyo. Inallah sag salim kucagimiza almakta nasip olur
7. Haftan dolsun hatta biraz gecsin tekrar bi gidersin canim ben 7+4 de gityim birde 7+0 cikti belki senin de tam sata gore gunu degildir endiselenme bende cok korktum o 7 hafta nasil gecti bana sor ama cok sukur rabbime duani et guzel beslen yeterNe guzel bu daha benim beklemis halim. Doktorum tanidik olunca o daha once gelmemi bekliyodu en fazla bu kadar geciktirebildim. Doktorda olumsuz degikdi hatta anneme anneanne olcaksin dedi. Beslenmene dikkat et dedi yemem ve yememem gereken seyleri soyledi bi suru sey saydi. Iyi gecmisti. Ama iste icinde bebek goremeyince ama yokta umitsiz konusmak istemiyo mu diue aklina geliyo insanin. Dogru diyosun beklemekten baska care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?