bebek yapma çalışmalarına başlayalı bu ay 1 yıl dolacak. ama hala yokkkkk :(

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
3 yıllık evliyim. dk hapıyla korundum. 1 senedir uğraşıyoruz hala bebek yok. çok moralim bozuk. benm durumumda olup hamile kalan var mı acaba aranızda , morale ihtiyacım varr :( doktora da gidiyorum. 1 aydır yumurta takibi yaptırıyorum. ultrason da rahmimle ilgili herhangi bir problem çıkmadı. çok güzelmiş her şey ama olmuyo işteee.

3 yıllık evliyim. dk hapıyla korundum. 1 senedir uğraşıyoruz hala bebek yok. çok moralim bozuk. benm durumumda olup hamile kalan var mı acaba aranızda , morale ihtiyacım varr :( doktora da gidiyorum. 1 aydır yumurta takibi yaptırıyorum. ultrason da rahmimle ilgili herhangi bir problem çıkmadı. çok güzelmiş her şey ama olmuyo işteee.

rabbım sabrını versın ınsallah ısteyen herkezınyuznu guldursun ınsallah pıroblem olmaması cok guzel ben dugunden sonra pcos oldugumu ogrendım bu ay tam tedavıye baslıcakken gecıkmem oldu ılkkez dk gıttım 3 4 santımlık kıstımolmus yasamayn bılmez rabbım sabır versın ınsallah kucaklarımızı boş bırakmasın:43::43::43::43::43::43::43::43:

inşallah en kısa sürede hamile kalırsın ama eşinin sperm sayısını da ölçtürün istersen

Back
X