slm canım yaptım ama tarif edersem anlarmısın bilmiyorum daha doğrusu tam tarif edebilrsem ben anlatıyım eğerki takılırsan sorarsın beş sıra lastik yerine ter örgü ördüm daha sonra 7 sıra lastik ördüğüm renle devam ettim bundan sonra beyazı bağlayıp 4 ilmek ters örüp iki ilmeği bir aldım burası önemli daha sonra şişimi 7 sıra düz ördüğüm yer vardıya onun alt tarfına batırıp beyaz ipi alarak ilmek artırdım ilmegi uzatıyorsun buraya takılırsan ayrıntılı anlatırım ilmeği artıp bir tanede turuncu ilmekten örmeden alıyorsun ve tekrar beyaz iple az önceki gibi turuncu sıran alt tarafından şişini batırıp ilmek artırıyorsun ve tekrar iki ilmeği bir alıpdört ilmek ters ördükten sonra tekrar iki ilmeği bir alıp aynı artırma işlemini yapacaksın ve turuncu ipten yine örmeden bir ilmek alacaksın bu sıra böyle gidecek arka tarafta hepsini örceksin ama sadece örmeden aldığın turuncu ilmekleri örmeyeceksin bir kaç sıra düz ördükten sonra turuncu ilmekler örülecek bu beyazın sıra sayısıda 7 olacak.daha sonra tekrar turuncu ipe geçip bir sıra ters örüp 7 sıra düz öreceksin ve tekrar beyaza geçtiğinde bir ilmek ör ve ikisini bir al böyle başla çiçekler hep aynı sıraya denk gelmesin diye bir seferinde 4 ilmek örüp ikisin bir alıyorsun diğerinde bir ilmek örüp ikisini bir alıyorsun ve artırma yapıyorsun kolay gelsin canım çok basitte anlatmayla biraz zorlaelaelaelaelae