"Bebek yok mu hala?" sorusundan bıkanlar...

ben "bebek düşünmüyorum ne işim olur gezecem ben kocamla bikaç yıl evliliğimin tadını çıkarcam " cümlesiyle bu soruları sonlandırdım..herezin dili bağlandı kimse sormuyor tavsiye ederim:1:

bende yeni evliyim bu soruyu ne zaman sormaya başlıcaklar çok merak ediyorumm:36::52:

ohhoo :) ben bu sorularla 6 sene mücade ettim..Herkes neden çocuk yok mu doktora göründünüz mü neler neler..Başkaları istiyor diye asla çocuk yapamam dedim. İnsanlara biz hazır değiliz diyorum ama toplum bunu asla kabul etmedi..Nasıl yani evlenince nasıl olurda çocuk yapılmaz! şoku yaşadılar. Aslında bir nevi kıskançlık ! bizim rahatlığımız bizim mutluluğumuz battı gözlerine..oysaki muhafazakar yaşayan bir çiftiz aşırı yaşamadık hayatı.. Ama asla saygı duymadılar..Bir hastalık olmadığını her seferinde eşimle korunduğumuza asla inandıramadım. Ama yalan söyeleyemezdim ki doğru söylemem lazımdı.Benimde kendime göre hayatım ve yaşantım var akabinde vermem gereken kilolarım vardı epey fazla ve verdim. Yaşımda artık 32 oldu ve 1 ay evvel eşime çocuk için hazırım Allah da nasip ederse çocuk istiyorum ve korunmayalım dedim..Allah razı olsun eşimde asla bana çocuk baskısı yapmadı.Çok şükür Rabbime nasip etti..Pişmanmıyım geçen yıllara asla! bunu bencillik vs diye kimse algılamasın ama okadar güzel yaşanmışlıklar varki eşimle..pişman deyilim..Belki annelik duygularım ağır basmadı bazen kızdım kendime. Ama bu duyguyu yaşamayı çok arzuluyan herkese Rabbim nasip etsin ve evliliğinde tadını çıkarmak isteyene herkes saygı göstersin.Çocuk başkaları için değil, :72: Allah rızası için ve kendimiz için yapılır..

Back
X