Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derdin bu mu? canım benim ya.Allah başka dert vermesin.hayırlısıyla al kucağına bebeğini düşünme gerisini.keşke bizimde bebeğimiz olsada derdimiz misafirden ibaret olsa.
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi. Allah size bağışlasın yavrunuzu. Bahtı açık olsun.
Neden misafir istemediğinizi anlayamadım kusura bakmayın.
Ya hiçkimse sizi ziyarete gelmese... Mutlu olur muydunuz o zaman
derdin bu mu? canım benim ya.Allah başka dert vermesin.hayırlısıyla al kucağına bebeğini düşünme gerisini.keşke bizimde bebeğimiz olsada derdimiz misafirden ibaret olsa.
tesekkür ederim canım darısı tüm isteynlere ama misafir istemiyo deilim biliyorum eşimin akrabaları uslubuyla gelip gidicekler ama komsular tıpkı ilk gelin olduğumdaki gibi beni bunaltıcak((
canım benm allahım bütün isteyenlere versin yaşatsın bu güzel duyguyu ama derlerya ceken bilir aynen öyle....
ben gelin oıldum ertesi sabah 9 da kapıdalardı komsular ( kayınvalidemin eski evinde oturuyorum ) ve yeni evlikiğim sürecinde zırt bırt bendelerdi burda kimsemiz olmadığı için belki yardımcı olmak istiyolar ama çok karısıyolar cokk
sen sağsalim doğmunu yapta canım gerisini düşünme ... herşey güzel olur eminim bebiş olunca anne ffelan gelmicekmi yanına?giyeceksin lohusa geceliğini,takacaksın lohusa tacını yatacaksın yatağına.bebeği de al yanına.geleni gideni dert etme.şimdiden ikramlarını hazırla,derin dondurucuna koy.o vakit mikrodalgada ısıtır verirsiniz.meyvesuyu,hazır kurupastanda olsun.en az 20 gün yat yatağında özellikle gelen oldu mu yatağına yat.fazla ayakta görünme,bebişi de yataktan çıkarma.mazallah göze gelirsiniz.şimdiden allah bağışlasın.bir avazda kurtarsın![]()
Allah size de nasip eder inşallah anne olmayı
sen sağsalim doğmunu yapta canım gerisini düşünme ... herşey güzel olur eminim bebiş olunca anne ffelan gelmicekmi yanına?
teşekkür ederim canım annem gelicek ama taş çatlasın bir hafta yanımda olcak olamıcak bile![]()
Seni teselli edeyim biraz..
Ben de doğum yapıcam, hem de sezaryen, ameliyatlı olucam yani..
Sezaryenli ben, 5 yaşında kızım ve minik bebeğim, üçümüz yalnız olucaz.
Eşim 3 gün izin alabilecek maksimum..
Anne yok zaten, k.valide gelmeyi bırak, "bana bakın" demese iyidir..
Gelen-giden-komşular-akrabalar olacak..
Valla gelen eli dolu gelsin, gelmişken bana bi çorba yapsın da gitsin..
O mantıkta olucam..
Sütümü falan nasıl arttırım, bebiş varken kızıma da vakit ayırmayı nasıl organize ederim, tek düşüncem bunlar.. Bunlara plan üretiyorum..
Bakıcı tutucam bir de, 1 ay boyunca o bakıcıyla kavga etmeden yaşayabilirsek, kendime de bebişime de baktırmayı ve kızıma da böylece vakit ayırmayı düşünüyorum.
ya canım seni çok iyi anlıyorumbebişini insanların bulunduğu yere çok çıkarma bol bol dinlen fırsat buldukça çünk sütün olması için dinlenmen lazım .. sana katılıyorum ben canım özellikle bebekler çok küçükken srekli birileri gelip gidince uyumaya dinlenmeye vaktin olmuyo onlarda çok iyi niyetli ama işte zor bi durum sınırlarını çiz tavrını koy canım çok bunalırsan hayırlı doğumlar tatlım bebiş doğunca bizim içinde koklaa
![]()