bebek

Siz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.

Siz hala bebeği leylekler getiriyor zannediyorsunuz herhalde? Ben kazara hamile kalma olayını anlamıyorum korunmak çok basit herşeyi geçtim yumurtlama döneminde beraber olma bari değil mi ?ha isteyerek oldu ama aklım karıştı diyorsan o daha fena. Zamanla ya alışırsın ya sarpasararsın Allah bebeğin yardımcısı olsun.
Yumurtlama gününü net olarak bilemez neticede

günaydııın saolun evet istenmeyen şok oldum istemiyorum sanki

Bu konu eşinle konuşabileceğin bir konu. o da aynı fikirdeyse gebeliği sonlandırabilirsiniz.
Ancak o artık içinizde de olsa hayatta. Ve doğduğunda hiç şüpheniz olmasın ki ben neler düşünmüşüm öyle yazıklar olsun bana iyi ki öyle büyük bir hata yapmamışım diyeceksiniz.

Alıntı yaptığım üye "bari yumurtlama günün takip et" demiş ona ithafen yazıldı. Onu takip etse bile çözüm değil zaten hiç bir korunma yöntemi size %100 koruma vermiyor.
Ayni dusuncedeyim .Sonra mutsuz gebelik ,şanssız dunyaya gelen bebekler .

hapı 2 gün almadım unutmusum böyle oldu

Basiniza gelebilir bu kadar iddali konusmayin derim. Bende tipki bende siz gibi soylerdim.kazaren hamile mi kalinir bu cag da derdim.kaliniyormus ikinci bebegimi o sekilde aldim kucagima cok sukur. Ama hala anlamis degilim nasil oldu bu kdr dikkat eder ve korunurken

Back
X