Bebek

Glshmrt77

Herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
30
14
3
35
Merhabalar dogum cantanizi ne zaman hazirladiniz ?? Ve bebegin kıyafetlerini kacinci hafta yikamaya basladiniz hanımlar?

7 aylikken cantami hazirladim esyalari yikayip utuledim besigi herseyi hazirdi benim biraz psikolojik oldu canim cevremde cok erken dogum yapan oldu ablam gelinimiz falan etkilendim ben ondan

Ben son 3-4 hafta içinde tüm alışverişimi yapmayi planliyorum. Bir arkadasimin bebeği 4.5 kilo doğdu, aldığı yenidoganlari kullanamadi, direk 0-3 ayliklari kullandi.
Bu tarz durumlar için son zamanlardaki kilosuna göre kiyafet alacagim.

Aslinda birazda çok erkenden almak benj ürküten birşey, batil bişey galiba, zamani gelince alim bi aksilik çıkmasın gibi.

Hani allah korusun erken doğum olsa bi yakinimi veya eşimi bi hastane çıkışı almaya göndermek o kadarda zor olmaz bence.

Ayni durum bende de mevcut. Kafamdaki kötü senaryolar yuzunden cok acele etmemeye çalışıyorum. E bir de bebegin kilosu da önemli esim de ben de iri bebeklermisiz dediginiz gibi annemler aldigi tum yenidoganlari iade edip yenilerini almak zorunda kalmis.
Kardeşim bebisin ilk hediyesi benden oldun diye 1 tane hastane cikisi almış ben de bazen hosuma giden bir sey olursa 3-4 aylıklarını alıyorum. Bebek sepetim var bu yuzden besiktir arabadir gibi cok yer kaplayan seyleri de simdiden arastirip dogumdan sonra almayi dusunuyorum.

30.haftadan artik baslayin dogum cantasi hazirlamaya nolur nolmaz erken dogum olursa bile hazirlikli olursunuz .. 32+2 hazir bile

24.haftamdayım birçok şeyi hazır sayılır. odası(daha gelmedi gerçi:) ) çantası(içi tam değil)ben bişeyler aldıkça bağlandım oğluma riskliydi kanama vs... her akşam eşimle hayal ediyoruz odası gelince eşyalarını ben yıkayacağım o ütüleyecek yerleştireceğiz ve onun odasında yakalayacağız birbirimizi devamlı:)Allah ım nasip etsin evladımı bize inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…