Bebek

Masalecenazddrg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
16
5
1
30
Arkadaşlar merhaba ben geçen sene Aralik ayında 4 haftalik
hamile olduğumu öğrendim folik asite başladık 2 gun sonra kasik agrilarim artti ve vc de 2 gun üst üste birşey düştüğünü hissettim hemen doktora gittim düşük olsa sancidan ve kanamadan duramassin dedi 1 hafta sonra gel dedi 1 hafta sonunda ozel e gittim gebelik oluşmuş ama düşmüş dedi ilac verdi birkaç tane 1 hafta boyun kullan dedi ben kullanmadım hiçbir sorun sikinum yoktu 10 ay geçti aradan şimdi bebek düşünüyoruz tekrardan bu ay bebek gekliyoruz adet ile 1 hafta var ben test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm acaba ilaçları kullanmadım zararı olurmu

Düşükten sonra hiç muayene olmadınmı?

Drun kullan dediği ilacı neye güvenerek kullanmamaya karar veriyorsun anlamadım. Ayrıca sonrasında hiç kontrole de mi gitmedin. Gel dediler onada gitmemeye mi karar verdin yoksa

Hayır doktor gerek yok dedi bende çok şaşırdım zaten sitesi olmuştu tek rahatsızlığın ilac tedavisiyle geçti oda zaten

Yani burada be diyebiliriz ki, 4 haftalık bir düşük kendi kendine olur, muhtemelen bir sorun da yaşanmaz.

Ama sizin endişeleriniz varsa gidin yeniden bir muayene olun, hem düşükle ilgili bir durum olmasa bile, yeni hamileliğiniz için önerileri olabilir doktorun, belki bazı testler ister, çok panik olmayın ama biraz da kontrollü olun derim ben

Doktor keseye baktığında gebelik oluşmuş ama kese boş gözüküyor dedi kayinvalidemde ilacı kullanma düşmüş zaten birşey olmaz dedi oyuzden kullanmadım ge bu ay denedik sadece bebek daha yeni yani olmaması normal mi ki

Demekki kayınvalide tıp fak bitirip kadın doğumda uzmanlığını yapip sonrasında prof olmuş ki onu dinleyip dr u dinlememişsin, neyse strese girme olur inşallah.

cnm düşük yaptıysan ve şimdi de bebek istiyorsan öncesinde bir doktora görün derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…