bebekle tatil nasıl olurr???

nsrnce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
91
26
38
36
Kızlar merhaba bende nisan annesıyım temmuz agustos gibi tatıl düşünüyoruz bebiş ozaman 4 aylık olacak tavsiye edıyormusunuz yoksa bu yıl tatıl rafa mı kalkar? Bazıları dıyorki emzırme oldugu için cocuklu en rahat tatıl olur dıyorlar kımıde cok küçük gitme diyor? Ne yapsak bilemedık. Erken rezervasyondan faydalanmak istediğimi için simdiden karar verelim dedık. Özellkle ilkınci bebişini bekleyen ve tecrubeli olan annelerden yorum beklıyorum teşekkürler

valla ben birak tatile kardesimin nisanina gidemedim benim oglumda 4 aylikti o zmn bu biraz bebekten bebege degisio benimki biraz huysuzdu yani bunaa en iyi sen karar vercen :KK49:

Denemekten zarar gelmez. Elbette zorlanacaksiniz ama evde geçireceğiniz vakitten iyi olur en azından.

Bazen bebekler uykucu oluyor bazen de tam tersi. Bebeğe göre değişiyor ama emzirme olduğu için iş daha kolaylaşıyor.

Benim doğumum da mayıs ayında.
Her yıl temmuz ağustosta en geç eylülde eşimin ailesini ziyarete giderdik.
Bu sene bebeğe hava değişimi yaşatmamak için ve zor olacağını, rahat edemeyeceğimizi düşündüğümden gitmiycem.

Biz eşimle oğlum 2 buçuk aylıkken arabayla 7 saat yolculuk yaparak tatile gittik 3 günlüğüne. Oğlum çok uslu bir bebekti çok rahat geçti. Tabi biz denize falan gitmedik kaplıcaya gitmiştik ama kaplıcanın havuzuna bile girdik :) şuanda oğlum haftaya 7 aylık olacak çok hareketli şuan o kadar rahat gidilmez mesela.

merhaba 18 aylık ikiz bebeklerim:emir_bebek::emir_bebek: var temmuz ayında tatile gitmeyi planlıyoruz.. tabi planlayabilirsek ....denize sıfır büyük olmayan yeşil alanı da olan butik hotel önerisi olan var mı acaba? yardım ederseniz çok memnun oluruz :KK43:

Back
X