Bebekle Tatil Soruları

berilcimcime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
171
7
118
39
Merhaba
benim bebeğim 10 aylık ve ilk tatilimize çıkacağı. tecrübeli anneler ne olur kafama takılan sorularıma cevap :)

Ben merak ediyorum tatilde bebekleriniziz nasıl yıkadınız? küvetini yanımızda taşıyamayacağımıza göre maşrapa da götüremeyiz???

Bir de denizden çıkınca ya da havuzdan bi duş aldırmak istersem sıcak s işini ne yapıyorsunuz? eşim diyorki güneşe bi dolu şişe bırakırız çıkana kadar ısınır :)

Sprit biz 2 ve 4.aylarda tatile ciktik. Denize hergun girdi ama havuza sokmadim. Odadan cikarken yanima1.5 litrelik su sisesini ilik doldirup aldim.denizden sonra dus icin. Banyoyu kucagindayaptirabilirsin esinde yardimci olursa. Rahat ol,eglenmeye bak.iyi tatiller

Kızlar selam

5,5 aylık bebeğimle tatile gitmek istiyoruz. Ege bölgesinde bebekle gidilebilecek denizi güzel, 4-5 yıldızlı bir otel arıyoruz. Tavsiye ettiğiniz bölge veya otel varmıdır Sevgiler,

Aynen ben de merak ediyorum..tatile nerelere gidilir? Benim ikizlerim var ve 1 yaslarini doldurunca çıkacağız tatile

benim 3 yaşında oğlum var onunla ilk tatilimiz geçen yıl yaptık. O zaman bile tedirgin oldum yıkamak sorun değil en olmadı kucağında yıkarsın. Ama denizden hastalık kapma riski güneş çarpması hava değişimi eğer gidilecek yol uzunsa araç yolculuğu bunlarda daha çok tedirgin etmişti beni.

Bebek dostu oteller var tavsiye ederim;) kızım 4 aylıkken gitmiştik bebek yatağı, biberon ısıtıcı, şampuan-sünger, banyo küveti, bakıcı vs bir sürü hizmetleri var. Tatilinizi ayarlarken otelin bebek dostu olmasına dikkat ederseniz hiçbir şey sıkıntı olmaz. İyi tatiller.

Ege bölgesinde
Kuşadası - davutlar'da Palm wings'de tatil yaptık 4qün herşey güzeldi. Bebekle gidilebilecek güzel bir otel etsturdan tatili satın aldık. İndirimdeydi... bilginiz olsun hanımlar. Tavsiyemdir

Back
X