bebekle uçak sorunu anneler yardım

çamta olarak sırt çantası düşünüyorum kanguruyu takcam bide onun dışında bi valizim olcak kargo bölümüne gitcek asıl kafama takılan bebek arabası . girişte teslim ediliyormuş inerkende kapının önünde veriliyormuş ama araştırmalarıma göre çoğu anne sorun yaşamış bu konuda bu yüzden tereddütteyim.

6 aylik bebek cok rahat kanguruda gider,bu seferlik almasaniz da olur yaniniza arabayi.
bebegin ustunun kirlenme ihtimaline karsi elinizin altinda bi takim kiyafet bulundurun.
bikac kucuk oyuncak olsun yaninizda.
alt acma bezi ve kakali cisli bezini atmak icin mini posetler olsun yaninizda.
anne sutu aliyorsa kalkis sirasinda emzirin,ya da emzik biberon gibi bisey verin agzina kulaklari agrimasin.
penye battaniye gibi bisey alsaniz yaniniza iyi olur,ucagin ici serin oluyor,uyursa ustunu ortersiniz.
ayni sekilde penye sapka kesin olsun yaninizda.
hangi ek gidayi yiyorsa minik bi kavanoza mamasini da koyun.
ben sirt cantasindan ziyade bebek bakim cantasi almanizi oneririm cunku sirt cantasinda hersey tepis tepis oluyor,o an lazim olacak sey en altta kaliyor,koca cantayla bogusmak zor oluyor sonrasinda,cepli gozlu cantalar cok daha kullanisli yol icin.

bazı anneler kanguru bazıları bebek arabası diyor kafam karıştı iyice izmirden hataya uçucam fazla kalabalık olan bi havalimanı değil bu yüzden eğer bebek arabasını götürürsem inişte sorun yaşarmıyım beklemek zorunda kalırsam diye korkuyorum

çamta olarak sırt çantası düşünüyorum kanguruyu takcam bide onun dışında bi valizim olcak kargo bölümüne gitcek asıl kafama takılan bebek arabası . girişte teslim ediliyormuş inerkende kapının önünde veriliyormuş ama araştırmalarıma göre çoğu anne sorun yaşamış bu konuda bu yüzden tereddütteyim.
9.5 aylık kızımla ilk ucak yolculuğunu 23 günlükken yaptık onun dışında 6 kez daha bindi. Bebek arabasi aldım hep havaalanında kucakta tasiyamazdim sadece güvenlikten çantalar geçiyor ya bebek arabasını da kapatıp geçiyor ordan o esnada ya kızımı güvenlik görevlisine verdim yada bebek arabasını açıp kapanması için yardım istedim. Inis kalkista ya emzirin ya emzik verin .herkes yardım etmeye çalışıyor emin olun. Sevdiği bir oyuncağı yada tablet tlf da sesli oyun müzik gibi bişey olsun ağlarsa dikkatini dağıtmak için. Hiç sknti olmuyor hostesler görevliler hep yardım etmek istiyor zaten

iki hafta önce sömestrda 6 aylık bebegımle ılk defa bındık, internetten kulağının tıkanmaması ıcın bınmeden agrı kesıcı surup içirin diye bir uyarı okudum ve oyle yaptım, cok sukur rahat gectı yolculugumuz bence sızde deneyın, kulakları tıkanıp huzursuz olmadıgı surece zaten extra bıseye gerek kalmıyor..

şu an 6 aylık olan bebeğimle 25 martta memlekete gitcez fakat şimdiye kadar hiç bebekle uçağa binmedim neler almam lazım yanıma bebek arabası almalımıyım yoksa kangurumu yardımcı olursalar deneyimli anneler sevinirim

bazı anneler kanguru bazıları bebek arabası diyor kafam karıştı iyice izmirden hataya uçucam fazla kalabalık olan bi havalimanı değil bu yüzden eğer bebek arabasını götürürsem inişte sorun yaşarmıyım beklemek zorunda kalırsam diye korkuyorum
6 aylık bebek çok ağır olmadığı için kangruyla idare edilebilir belki ama bilet işlemleri veya uçağın kalkış saatini beklerken uyuyakalırsa onun rahat olması için bebek arabasını tavsiye ederim...
4 yıldır senede 3-4 kez 5 ve 3 yaşındaki çocuklarımla uçağa biniyoruz...iç hatları bilmiyorum pek ama yurtdışı işlemleri uzun sürdüğü için bebek arabası büyük rahatluk oldu bizim için...
arabayı yanınıza alırsanız uçağa en son binmeye çalışın böylece arabay çıkışa yakın yere koyuyorlar ve inerkende alması kolay oluyor...

Ben çok bindim bebekli.kesinlikle katlanabilen arabasıyla gidin.uçağın girişine kadar gidebilirsin arabayla.onlar teslim alıyor.inişte de kapıda geri alıyorsun.başka türlü çook zorlanırsın.kucakta çok zor altı aylık bebek bu.ona da zor sana da

Iki ay once bebegim iki aylikken ucaga bindim bende. Bebek arabasi en iyisi. Bebek uyuyunca tasimasi zor olir kanguruyla. Ucaga kadar arabayla gittim orda bebegimi kucagima aldim arabayi gorevliler aldi hic zorluk yasamadim. Ininceda araba hazirdi. Aeabayi bagaja verseler bile kalabalik bi havaalanı degilse hemen geliyo cok bekleme olmuyo. Ben ucak kalkarken ve inerken emzik vermistim. Hatta kalkarken emzik yardimiyla biraz agzini actim hic sorun yasamadim. İnşallah sizinkide kolay bi yolculuk olur simdiden iyi yolculuklar.

Merhabalar ben bebegim 40 gunlukken birde 4 aylikken ucakla seyahat ettim yaniniza cok sey almayin tasiyamiyorsunuz cunku ben kucuk cantaya bez islak mendil mamasi ve biberonunu aldim baska da birsey almadim rahat kiyafetler giydirin kendiniz de hafif ve rahat seyler giyin bebek arabasini ucak kapisindan aliyorlar inerken de bagajla beraber cikiyor yani bebeginizi tasiyabilmek icin kanguru iyi fikir fakat ben kullanmadim oyalandigi oyucagi falan varsa alin cunku sıkılıp agliyorlar iyi yolculuklar dilerim

Bende uctum bir kac defa yalniz mi ucuyorsunuz?
bebek arabasini alin ama kapida vermek zorundasiniz ve yalniz olursan yardim edecek kimseyi bulamassan bebek arabayi katlarken ve poşete gecirirken zor olur hem bebegi tut hem arabayi kapat o yüzden yalniz ucuyorsan bebek arabasini daha erken teslim et
Tek basina bebegi kanguru ya koyabiliyorsan kanguru yu al yanina ucakdan inerken ve binerken ellerin en azindan bos olur.

Ucak kalkerken ve inerken bebegin emiyorsa emzir emzirmiyorsan biberon ver yada emzik bebeginin kulaginda yoksa baski yapip kulagi agriyabilir

Bence martda ucajlan yolculuk yapcam insallah yolculugumuz kolay gecer.

Bide benim bebek arabam ucagin icinde ezilmisti maalesef bütün para cöpe gitdi birde arabasiz kaldim ilk gidisimde

Birde hangi sirketlen ucuyorsunuz bilmiyorum ama bazi sirketler yada hepsi öyle bilmiyorum bebekli aileleri önce pasaport kontrolünden geciriyorlar ve ilk onlari ucaga aliyorlar normalde
türkiyeden almanya ya geri dönerken yapmadilar ama bilmiyorum belki havaalanindan havaalaniba degisiyor

Bide beni ve oglumu ilk sirays oturtmzsdular bizim yerimiz arkadaydi ama en öne oturtdular ve oraya bir bebek yatagi kurdular duvara cocugu yatirabilim diye. Tabi bilmiyorum her sirket yapiyormu bunu ben THY ile ucmustum

Ucagin icinde gercekten bebekli insanlara birde kadin bebeklen yalniz ise gercekten cok yardimci oluyorlar cantani herseyini eline veriyorlar. En son seni indiriyorlar rahat rahat in diye

ben yurtiçi uçucam pegasusla daha önce hiç sorun yaşamadım peben ama yaşayan arkadaşlar varmış
Bende uctum bir kac defa yalniz mi ucuyorsunuz?
bebek arabasini alin ama kapida vermek zorundasiniz ve yalniz olursan yardim edecek kimseyi bulamassan bebek arabayi katlarken ve poşete gecirirken zor olur hem bebegi tut hem arabayi kapat o yüzden yalniz ucuyorsan bebek arabasini daha erken teslim et
Tek basina bebegi kanguru ya koyabiliyorsan kanguru yu al yanina ucakdan inerken ve binerken ellerin en azindan bos olur.

Ucak kalkerken ve inerken bebegin emiyorsa emzir emzirmiyorsan biberon ver yada emzik bebeginin kulaginda yoksa baski yapip kulagi agriyabilir

Bence martda ucajlan yolculuk yapcam insallah yolculugumuz kolay gecer.

Bide benim bebek arabam ucagin icinde ezilmisti maalesef bütün para cöpe gitdi birde arabasiz kaldim ilk gidisimde
1 teşekkürler bilgilendirdiğiniz için . arkadaşlar sağolun hepiniz bebek arabasıyla gidicem kanguruda bulundurcam yanımda karar verdim ikiside benmle geliyor ALLAH yardımcımız olsun hepimizin :KK55:

Back
X