Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çamta olarak sırt çantası düşünüyorum kanguruyu takcam bide onun dışında bi valizim olcak kargo bölümüne gitcek asıl kafama takılan bebek arabası . girişte teslim ediliyormuş inerkende kapının önünde veriliyormuş ama araştırmalarıma göre çoğu anne sorun yaşamış bu konuda bu yüzden tereddütteyim.
9.5 aylık kızımla ilk ucak yolculuğunu 23 günlükken yaptık onun dışında 6 kez daha bindi. Bebek arabasi aldım hep havaalanında kucakta tasiyamazdim sadece güvenlikten çantalar geçiyor ya bebek arabasını da kapatıp geçiyor ordan o esnada ya kızımı güvenlik görevlisine verdim yada bebek arabasını açıp kapanması için yardım istedim. Inis kalkista ya emzirin ya emzik verin .herkes yardım etmeye çalışıyor emin olun. Sevdiği bir oyuncağı yada tablet tlf da sesli oyun müzik gibi bişey olsun ağlarsa dikkatini dağıtmak için. Hiç sknti olmuyor hostesler görevliler hep yardım etmek istiyor zatençamta olarak sırt çantası düşünüyorum kanguruyu takcam bide onun dışında bi valizim olcak kargo bölümüne gitcek asıl kafama takılan bebek arabası . girişte teslim ediliyormuş inerkende kapının önünde veriliyormuş ama araştırmalarıma göre çoğu anne sorun yaşamış bu konuda bu yüzden tereddütteyim.
şu an 6 aylık olan bebeğimle 25 martta memlekete gitcez fakat şimdiye kadar hiç bebekle uçağa binmedim neler almam lazım yanıma bebek arabası almalımıyım yoksa kangurumu yardımcı olursalar deneyimli anneler sevinirim
6 aylık bebek çok ağır olmadığı için kangruyla idare edilebilir belki ama bilet işlemleri veya uçağın kalkış saatini beklerken uyuyakalırsa onun rahat olması için bebek arabasını tavsiye ederim...bazı anneler kanguru bazıları bebek arabası diyor kafam karıştı iyice izmirden hataya uçucam fazla kalabalık olan bi havalimanı değil bu yüzden eğer bebek arabasını götürürsem inişte sorun yaşarmıyım beklemek zorunda kalırsam diye korkuyorum
1 teşekkürler bilgilendirdiğiniz için . arkadaşlar sağolun hepiniz bebek arabasıyla gidicem kanguruda bulundurcam yanımda karar verdim ikiside benmle geliyor ALLAH yardımcımız olsun hepimizinBende uctum bir kac defa yalniz mi ucuyorsunuz?
bebek arabasini alin ama kapida vermek zorundasiniz ve yalniz olursan yardim edecek kimseyi bulamassan bebek arabayi katlarken ve poşete gecirirken zor olur hem bebegi tut hem arabayi kapat o yüzden yalniz ucuyorsan bebek arabasini daha erken teslim et
Tek basina bebegi kanguru ya koyabiliyorsan kanguru yu al yanina ucakdan inerken ve binerken ellerin en azindan bos olur.
Ucak kalkerken ve inerken bebegin emiyorsa emzir emzirmiyorsan biberon ver yada emzik bebeginin kulaginda yoksa baski yapip kulagi agriyabilir
Bence martda ucajlan yolculuk yapcam insallah yolculugumuz kolay gecer.
Bide benim bebek arabam ucagin icinde ezilmisti maalesef bütün para cöpe gitdi birde arabasiz kaldim ilk gidisimde