Doğuma Hazırlık Bebekler bereketiyle mi gelir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
Günaydın herkese;

Arkadaşlar, 3,5 yıllık evliyim. Şimdiye kadar içimde öyle aman aman çocuk isteği olmadı, 6 aya kadar, kendimizi hazırlayalım dedik. Bu söze ben inanmazdım madem neden bu kadar sokak çocuğu var derdim ancak çevreme bakıyorum bebek yapan çiftlerin hayatında çok güzel değişimler oluyor, sanki bereket geliyor.
Mesela bir arkadaşım hamileyken maaşına hiç beklemediği bir anda %50 zam geldi,
Birinin eşi terfi etti
Biri memleketinden iş buldu memlektine döndü
Biri araba aldı, ev aldı
vs. vs.

Tabi bu anlattıklarım körü körüne çocuk yapanlar değil, belirli bir hazırlık süreci geçirenler ancak hayatlarında hiç beklemedikleri sürprizle oldu. Sizcede şansmı getiriyor?

Aynen oyle canım.Bebekler bereketıyle gelır derlerdı ben de ınanmazdım.Korunmamaya basladıktan 6 ay sonra hamıle kaldım.Oyle planlı degıldı ama korunmuyorduk.Hamıle kaldım.Kızım karnımda 4 aylık olana kadar kendı borclarımız bıttı.5 aylık oldugunda bebekle ılgılo alınacak herseyı aldık dogumdan sonra daha cok borca gırmeyelım dıye.Bebegım 6 aylık oldugunda herseyı alınmıstı.Doguma 1bucuk 2 ay kala esım şirketin daha iyi ve gelişmiş olan şubesine gectı.kızımın uguru dedık.Kızımız dogdu dogalı oyle buyuk borclarımız olmadı.Allahım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın.

bebişlerimiz kesinlikle birer mucizeler ve bir sürü mucizeleride beraberinde getiriyorlar hamileyken çok güzel bi iş buldum,eşim iş yerinde hiç bir zaman tutmayan hedefleri tutturdu ve embiyo aldı ,sonra hayalimizdeki arabayı aldık, doğuma kadarda bütün isteklerim oldu :)şimdi kollarımda tek başına kendisi yetiyor getirdikleri umrunda bile olmuyor ;)

Evet her bebek bereketiyle gelir annem hep derdi bana sen doğduğunda bi ev bi araba aldık diye kardeşim doğduğunda başka bir ev almışlar her bebek bereketle gelir.

ayy kızlar yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu, annemde bana der ben doğmadan babannemler zor durumdaymş, ben doğmuşum sıkıntıları btmiş, Allah'ım inşallah banada hayırlı uğurlu bir bebek verir

Kesinlikle katılanlardanım ben de.
Eşim2,5 ay işsiz kaldı.İş bulamadı üniversite mezunu olmasına rağmen süreç bu kadar sürdü.
İşsiz kaldığında 3 aylık hamileydim.Dedim herşeyde var bir hayır.
Sonra 2 yerden aradılar olumlu gelin başlayın dediler.
Birine tamam dedi ama istediği maaşı veremeyeceklerdi dedik buna şükür olsun.
Ertesi gün işe başlayacaktı ki başvuru yaptığı ve olmasını çok istediği bir başka yerden dönüş yaptılar.
Yarın başlayın gelin dediler.Nasıl sevindik bilemezsiniz.
O gün dedik bu bebek bereketiyle gelecek inanıyoruz.
Maddi açıdan yeni yeni belimizi doğrultuyoruz 3 ay kadar işsizlik yaşadığımız için ama olsun.
Şuan eşim istediği bir işte çalışıyor.Talep ettiği maaşı fazlasıyla alıyor.
Hayatımızda başka şeyler de yolunda gitti bebeğimiz sayesinde.
Onun için ben de derim ki bebek bereketiyle gelir

Kesinlikle katılanlardanım ben de.
Eşim2,5 ay işsiz kaldı.İş bulamadı üniversite mezunu olmasına rağmen süreç bu kadar sürdü.
İşsiz kaldığında 3 aylık hamileydim.Dedim herşeyde var bir hayır.
Sonra 2 yerden aradılar olumlu gelin başlayın dediler.
Birine tamam dedi ama istediği maaşı veremeyeceklerdi dedik buna şükür olsun.
Ertesi gün işe başlayacaktı ki başvuru yaptığı ve olmasını çok istediği bir başka yerden dönüş yaptılar.
Yarın başlayın gelin dediler.Nasıl sevindik bilemezsiniz.
O gün dedik bu bebek bereketiyle gelecek inanıyoruz.
Maddi açıdan yeni yeni belimizi doğrultuyoruz 3 ay kadar işsizlik yaşadığımız için ama olsun.
Şuan eşim istediği bir işte çalışıyor.Talep ettiği maaşı fazlasıyla alıyor.
Hayatımızda başka şeyler de yolunda gitti bebeğimiz sayesinde.
Onun için ben de derim ki bebek bereketiyle gelir

darısı benim eşimin başına :31:

Kesinlikle doğru bi tez kızlar
Soyle ki 2 aylık hamileydim esimin ailesi ev aldı 15 gün gecti geçmedi benim babam çok büyük bı yatırım yaptı I'sini büyüttü dahası biz bebeğimize daha bı çöp bile almadık ama odası park yatağı bebek arabasi ana kucağı kıyafetleri herseyi tamam böle olursa 5 tane daha yaparız diyor esım :)) he buarada eşimde I'sinde terfi etti Rabbim kismdtinide beraberinde veriyor çok şükür...

kesinlikle dogru rabbim bereketiyle veriyo bebeklerimizi, ben hamile kaldigimdan beri maddi manevi cok güzel seyler geldi basimiza rabbim devamini verir saglikli sihhatli evlatlar verir insallah

yazılanları okuyunca içim açıldı... inşallah benim bebeğimde kısmetiyle gelir. çünkü tüp bebek masrafları,benim işsiz kalmam, başka masraflar derken 15.000 tl borçlanıyoruz ki bu tutarın içinde bebeğin sadece doğum masrafı var. o da yeterse... gerçekten cüzdanımızın berekete ihityacı var. bebeğimin odasını bile alamıycam şimdilik sadece yatakla idare edicez:((

bizim prensimiz de uğuruyla bereketiyle geliyor.. daha doğmadan bizi bir ev ve araba sahibi daha yaptı :) tabi sadece maddiyat da değil getirdikleri.. evimiz daha huzurlu, daha bi yuva artık :16:

bencede kesinlikle doğru bebişler bereketiyle geliyor ben hamile kaldıktan sonra daha önce eşim 2 kez girip kazanamadığı uzmanlık sınavını kazandı ve maaşı arttı ve iş yer, çok uzaktaydı hergün 3 saati yollarda geçiyordu tayin istemişti çok şükür hamile kalınca tayin başvurusuda kabul edildi ve yarın saatlik uzaklıkta şimdi iş yeri ve eşimle aramızdaki sevgi bağı dahada arttı doğum yaptıktan sonra bebekler gibi baktı bana a dan z ye herşeyimle ilgilendi bebek gerçektende bambaşka bir mucize

Arkadaşlar inşallah dediiniz gibidir. Okuyunca yazdıklarınızı içim açıldı. bende 4 aylık hamileyim eşimin işiyle ilgili sorun yaşıyoruz . İş değiştirmek istiyor ama o kadar başvuru yaptı hala bir cevap yok :(

İnşallah bebişimiz bizede en yakın zamanda uğur getirir...

bende hep kızım bize uğurlu gelecek diye dua ediyorum içimden bir ses öyle diyor işim iyi ama çalışma saatleri uzun inş bebeğimle birlikte daha iyi şartlarda bi iş bulurum eşimde işinde daha iyi yere gelir çocuk berekettir ve ben buna gönülden inanıyorum

Kızlar bebeğimiz mucize gibi, bereketli. Allahım onun getirdiği bereketi, onun güzel ömrüne de versin inşallah. Biz tüp bebek yaptıracaktık ama imkanları zorlayıp parayı denkleştirmeye çalışırken, eşim durduk yerde işyerinden kar payı aldı. İnanmazsınız ama bu miktar tam da tüp bebek parasıydı. Sonra eşim yine iş yerindeki terfi sınavını kazandı. Nasıl sevindik anlatamam. Allahım bu minik mucizelerinden bütün isteyenlere versin. Hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursun. Canım bebeğim benim :nazar:

Kesinlikle bereket getiriyor eve bende buna şahit olanlardanim insan hamileyken nasıl olacak nasıl gecinicez diye kaygilaniyor ama mevla onun rızkını fazlasıyla veriyor. Ben bebeğin ihtiyaçlarını nasıl alicaz diye dusunurken çevremdekiler bana alacak bişey bırakmadı sağolsunlar :)) sadece bezini yağını aldım şimdiden bir sürü kiyafeti var kızımın boşuna kaygilanmayin

Mal beyanı gibi olacak ama, iki ofis, iki araba bankada yüklü bir miktar para ve kredisini ödediğimiz çok güzel ve değerli bir evimiz var. Uzun süre bebeğimiz olmayınca ben hep dua ederdim Allah'ım her şey için şükürler olsun ben para pul istemem bize sağlıklı güzel bir bebek ver diye. Hamile kaldığım ay borsada nakit birikimimizin çoğunu kaybettik. Hamileliğimin ilk haftaları çok sıkıntı ve stresle geçti. Sonradan işler açıldı çok şükür, bir tek kredimiz var onu da ödüyoruz, kaybettiğimiz tutar iç yakacak ev batıracak kadar olsa da bebeğimle karşılaştırılamaz bile. Eşime de bu duaları anlattım canım neden düzgün dua etmiyorsun ki dedi, doğru, Allahtan bir şey dilerken doğru düzgün isteyeceksin. Ben yine de çok mutluyum ve kendimi çok güçlü hissediyorum, eşim ve bebeğim yanımdayken kimse sırtımızı yere getiremez, gerekirse hep birlikte kuru ekmek yeriz ve eminim mutlu oluruz. Neyse ben dualarıma dikkat edeyim yine de:)

allah borcu olanlara ödeme kolaylığı versin mutluluğumu sizle paylaşmak istedim eski bi başlıkmış ama olsun. akşam sabah doğum yapıcam evladım geliyor bereketiyle biz bir yıl oldu ayrı eve çıkalı kaynanamlarla bir oturuyorduk ev aldık içine eşya döşedik şubatta eşyaların borcu bitiyo kaynananmlar bize süpriz yapmışlar evimizin daha 14 milyar kredi borcu vardı kayımpederim çekmişti kredi hepsini ödemişler para biriktirip biraz önce öğrendim inanin mutluluktan doğurabilirim allah herkese borcu varsa ödeme kolaylığı versin geç,m sıkıntısı olanlara geçinebilme gücü kuvveti versin herşeyin başında sağlık sıhaat versin çok şükür allahıma çok mutluyum :16:

Evet kesinlikle bereketiyle gelir. Biz kızımız için alışveriş yapalım dedik mesela birsürü ıvırı zıvırı var kolay değil, nasıl öderiz parça parça mı alalım diye düşünürken eşimin iş arkadaşları aralarında para toplamış bizim kıza aldığımız ürünlerin yarısını karşılamışlar. Bir de oyun minderi almışlar ek olarak. Çok duygulandık. Gerçekten de ummadığın yerden bişi gönderiyo Allah. Kızlar daha kısmetli olur derler. Bu sene de kız senesi. Bolluk bereket olacak kesin memlekette. :)

Back
X