Premature Bebekler Bebekler beslenemediği için büyümüyorlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Desertroseeeeeeee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
13
40
3
38
İkiz gebeliğim var 31+3 teyim ama kilolar 2-3 hafta geriden geliyor. Bebekleri besleyen damarlarda direnç varmış. Şuan hastanede takip altındayım. Bebeklerin iyilik halleri devam edene kadar bekleyeceğiz. Fakat çok endişeliyim kuvöz sürecinden. Sitede çok araştırdım ama benim durumunda olan birilerini bulamadım. Bu durumu yaşayıp sağlıkla doğum yapan birileri var mı aranızda?

B
İkiz gebeliğim var 31+3 teyim ama kilolar 2-3 hafta geriden geliyor. Bebekleri besleyen damarlarda direnç varmış. Şuan hastanede takip altındayım. Bebeklerin iyilik halleri devam edene kadar bekleyeceğiz. Fakat çok endişeliyim kuvöz sürecinden. Sitede çok araştırdım ama benim durumunda olan birilerini bulamadım. Bu durumu yaşayıp sağlıkla doğum yapan birileri var mı aranızda?
Merhaba bende aynı durumdayım hemde iki tarafta direnç var henüz perinotoljiye gitmedim beni nasıl süreç bekliyor merak icerisindeyim suan kilo boy vücut hersey haftasiyla uyumlu ama ileride ne olur bilmiyorum umarım zamanında sağlıklı şekilde kucagimiza alırız suan sadece dua ediyorum 😐

Back