Çocuk Hastalıkları Bebekler de göz nezlesi ve ates.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

MNagler

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
86
2
16
35
Merhaba arkadaslar benim bir sorum olacak, dün bebegim göz nezlesi oldu. Doktorundan randevu aldik ve bugun doktora gittik. Kulaklarina bakti, iki haftadir öksürdügü icin böbreklerini dinledi ve birsey olmadigini sadece soguk aldiginligi oldugunu söyledi. (Bebegim krese gitigi icin eylülden beri genel durumu bu. )Gözü icin de antibiyotik icerikli göz damlasi verdi. Eve geldik bebegimi yatirdim. Bu arada 16 aylik bebegim. Ama uykusunda huzursuzdu. En son aglayarak uyandi ve atesini ölctüm 40.2 ydi. Hemen fitil verdim. Doktorunu aradik olabilir evet atesi yarina kadar düsmezse tekrar gelin dedi. Suan atesi 39.5 normalde hep 39.9 olurdu ama ilk defa bu kadar firladi. Fitilden sonra biraz rahatladi ama hala atesi var. Benim asil sorum su olucak. Göz nezlesi ates yapar mi?Antibiyotik icerikli damla verdigi icin bakteriyel bi hastalik oldugu belli. Ama göz nezlesi atese neden olur mu hic bir fikrim yok. Cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.

Back
X