bebekler gaz sancisinda aci hisseder mi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
cok mu aciyor gaz sancisi cekerken?
dun bende agladim onla beraber ve Allahim nasil bi aci bu bi bilsem dedin.
mubarek gun mu deyim psikolojik mi gece bi uyandim karnm agriyor.
midemi bozmusum gibi.yada bozmusum bilmiyorum.
siz ne hissediyorsunuz bebekler aglarken
nasil teskin ediyorsunuz kendinizi
bide kaka sorunu var 24-12yada -15 saat te bir anca yapiyor
oda sanci yapiyor

ağladıklarına göre canları acıyordur :50:

gaz yapacak şeyler tüketmeyin. ya da tüketiyorsanız bile kimyonla tüketin. veya günde bir tane maden suyu içebilirsiniz. hem içerisinde mineral var.

kaka içinde çok bilindik yöntem bebişinize bir çay kaşığı ( hatta bir kaç damla) zeytinyağı içirin iyi gelecektir.

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ağladıklarına göre canları acıyordur :50:

gaz yapacak şeyler tüketmeyin. ya da tüketiyorsanız bile kimyonla tüketin. veya günde bir tane maden suyu içebilirsiniz. hem içerisinde mineral var.

kaka içinde çok bilindik yöntem bebişinize bir çay kaşığı ( hatta bir kaç damla) zeytinyağı içirin iyi gelecektir.

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

kabiz degil ki :(
kakasi yumusak ben bundan sonra zeytin yagi yiycem ona iciremem ya agir gelirse

Hisseder mümkün olduğunca hafif beslenin komposto vs için bolca, geçmiş olsun

Maalesef... siz yediklerinize cok dikkat edin lutfen. Kuruyemis buna cekirdek dahil yemeyin, cig kırmızı, baharatlı yiyecekler tuketmeyin. Havluyu utuyle isitip bebegin kıyafetin ustunden ama cok sicak olmadan karnına koyun ve saat yonunde bir süre ovalayın sogudukca tekrar ısıtıp yapın. Bacaklarini karnina cekerek gaz cikarmasini sağlayin. Bacaklarını tukarıya cekerken biraz sert olabilirsiniz. Yada fön makinesini biraz uzaktan karnına tutup ovalayın. Biraz rahatlatacaktir. Internette gaz masajı videolari var mutlaka oradan yardım alın.

Bir de bezini cok sikmayin gevsek birakin. Anneler kakasi tasmasin diye bazen cok sikabiliyor. Bacaklarini kaldirdiginda cocugu rahatsiz etmeyecek gevseklikte olsun.

bir cay kasigi zeytinyagi verebilirsin...bende vermistim bir zamanlar...rezene cayi icin diyorlar ama ben bunu vermeye cesaret edememistim..eger emziriyorsan kendin icebilirsin...

ayrica elinde saat yonunde bebek yagiyla masaj yap karnina..bu onu azda olsa rahatlatacaktir...gecmis olsun..

Son düzenleme:
Tabi canim,keyfinden aglamaz ya,cani yaniyo muhakkak yavrucugun.
Ilaclar,bitki caylari ise yaramadiysa,havluyu isitip karnina ayaklarina sarin yakmayacak sekilde tabi,faydasi oluyor.

Son düzenleme:
oda sanci yapiyor
Cnm özel mesaj yazıyorum gitmio bi bakarmısın

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Tohum kimyon oneririm....bir cay kasigi tohum kimyonu suda kaynatip demleyin suzun soguyunca suan kac aylik belirtmemissiniz gerci ama ben hastaneden eve gelince gunde 2_3 cay kasigi daha ileriki zamanlarda kucuk biberonla hergun birkez vermistim...masallah ne gaz ne kaka sorunu yasadim....hatta emdiginde sirtini bile ovmazdim gaz cikarsin diye...alttan ustten gak guk pirt cikardi kakasida hala daha sasmaz.....kimyon sindirim sistemini guclendiriyor....tavsiye ederim....

oda sanci yapiyor

Cnm tabikide hisseder 8 aylik bebek annesi olarak hemen tecrubelerimi paylasiyim kesinlikle biogaia die bi gaz ilaci war bitkisel onu al hergun ayni saate wericeksin asla saat sasirma genelde gaz sancisi olan saatler 6-9 arasidir bu yuzden 4 gibi werrsen iyi olur weeee fon makinasi yanlis duymadin fon makinasi kriz saatlerinizmi basladi ac fon makinasini bebegin seni emee eme uyusun sonra yawasca kis internetten fon makinasi sesi yaz ordan acip gittikce sesi kisarsan anlamaz ama birden kapattiginda geri uyanip agliyolar bi dene ise yararsa bana dua edersin ben halaaa bazen fon sesi kullanirim hemen sakinlesir uyur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl acı duymasın yavrucak
Ben bile 3 gündür kivraniyorum gaz cikaramiyorum Karnım şiş ve ağrıyor :(

gaz sıkıştırdıgı için aglıyor annesi
sen bol bol kimyon rezene çayı iç
bol su iç
ayagını üşütme
yediklerini dikkat etmen lazım

Back
X