Bebek Beslenmesi Bebekler icin yoğurt yapimi yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

moddom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
22
1
3
Ankara
Arkadaşlar bebegime artik yoğurt yapmam gerekiyor ama baziseyleri sormak istiyorum
1. İllaki sürdüren mi sut almak lazim yoksa AOç günlük sütten de olur mu
2. En önemlisi etrafimda maya bulabileceği kimse yok.hazir yogurtlardanda yapmak istemiyorum ama Pınar organuikyogurt var ya acaba onla olur mu.bi kaç defa kendimize AOÇ nin sise yoğurdundan yaptimamaheryerde bulunmuyor

Sonuç olarak sizin tecrubelerinizi merak ediyorum

sutcuden alsanız daha sağlıklı olur günlük sütleri bilmiyorum,mayada bitinden temın etmeye çalışın cunkı hazır yoğurtla mayalayınca hazır yoğurt gibi oluyormuş

arkadaşlar yoğurt mayalıyorum ama tadı hiç yoğurda benzemiyor güzel olmuyor kıvamda sıkıntı yok ama tadında sıkıntı var ne yapacam bilmiyorum bebeğime yoğurt yapmam lazım

arkadaşlar yoğurt mayalıyorum ama tadı hiç yoğurda benzemiyor güzel olmuyor kıvamda sıkıntı yok ama tadında sıkıntı var ne yapacam bilmiyorum bebeğime yoğurt yapmam lazım

neyle mayalıyrsun canım?bende bu konuyu actıktan sonra komsudan doğal maya buldum.arsum bebbe nınde yoğurt yapma makınesını aldım ınternetten bu sekilde yapıyorum bir aydır.bir gun durup yapıyorum.birde evde yapılan biraz cıvık oluyor.seninki de cıvıkmı oluyor?buyüzdende de tadı olamaybilir.ben sutu ısıtırken suzgece usune tulbente mayayı koyuyorum biraz suzulıyor ve kıvam alıyor.boylece daha az sulu oluyor yogurt.

eğer sütçünün inekleri, aşılı ve hastalıksız ise sütçü sütü, yok bilmiyorum diyorsanız cam şişede günlük süt, bir kere organik yoğurtla mayalayım, bir kaç sefer sonra ev mayanız oluşur

yani markette satılan ev yoğurtları oluyorya ondan aldım onunla mayaladım olmadı kendim yaptığım yoğurtla yaptım olmadı yoğurt yapma makinemde var kıvamını onunla ayarlıyabiliyorum süzdürüyorum biraz yani ama tadı annemin yaptığı yoğurda benzemiyor günlük sütle yapmaya çalışıyorum zaten,kayınvalidem yaptı bi kaç sefer çok güzeldi tarif etti ama nerde hata yapıyorum bilmiyorum.zaten oğlum yoğurdu yalnız sevmiyor meyve koyuyorum öyle yiyor tadı değişmiş oluyor ama yaptığım yoğurttan bende yemek istiyorum,birde sütçü bulup onun sütüyle deneyeceğim

Back
X