slm arkadaslar...bebekler için ilk dogumdan itibaren yasak olan seyler....aklımdakileri söyle yazmak istiyorum...sizce dogrumu
1-)6 ay ve 1 yas arası tv izlemesi engellenmeli
2-)aynaya bakmamalı
3-)büyük insalar akrabalar yani annesi babası bile 3-5 aya kadar öpmemesi gerekir sadece koklanmalı ellerinden v.s öpülmeli(cildi tahriş olup kış aylarında hastalık bulasmasın diye)
4-)emzik verilmemeli (damak yapısını bozuyormus)
5-)yürütec ayak seklini bozuyormus )
sizce bunlar dogrumu yanlısmı....sizinde ekleyeceğiniz yasaklar olabilir yazarsanız bilgi sahibi oluruz...ona göre davranırız..gerci herkesede benim cocugumu öpme nasıl diyebiliriz ki anane babanne dedler halalar teyzeler ne bilim valla darılmasınlar sonra...görümcemin bebeği var 3 aylık halen yanagından öpmem....
sizce bunlar dogrumu....ve sizin yasaklarınız neler...
1-)6 ay ve 1 yas arası tv izlemesi engellenmeli
2-)aynaya bakmamalı
3-)büyük insalar akrabalar yani annesi babası bile 3-5 aya kadar öpmemesi gerekir sadece koklanmalı ellerinden v.s öpülmeli(cildi tahriş olup kış aylarında hastalık bulasmasın diye)
4-)emzik verilmemeli (damak yapısını bozuyormus)
5-)yürütec ayak seklini bozuyormus )
sizce bunlar dogrumu yanlısmı....sizinde ekleyeceğiniz yasaklar olabilir yazarsanız bilgi sahibi oluruz...ona göre davranırız..gerci herkesede benim cocugumu öpme nasıl diyebiliriz ki anane babanne dedler halalar teyzeler ne bilim valla darılmasınlar sonra...görümcemin bebeği var 3 aylık halen yanagından öpmem....
sizce bunlar dogrumu....ve sizin yasaklarınız neler...