Bebek Beslenmesi Bebekler kendi kendine nasıl uyur

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tugceozdemir24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
38
29
3
29
Arkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden

Benimki 1.5 aylık .tamamen mamayla beslenen bir Bebek. Bende arkadaşımın birinde görmüştüm kızını Yatağa yatırıyordu içeri gidiyordu bebek uyuyordu kendi kendine. Ama Benimki kendi ne zaman isterse o zaman uyuyor ve genelde biberonla Veya kucakta yürütülerek uyuyor yerine konuncaya 25 dk somra uyanıyo

Back
X