Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerde diş kisti

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

hilalll06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
255
12
38
Ankara
Arkadaslar bebeğinizin damağında beyaz sert kaşıntı yapan kistler çıktı mı? yardım edin tek benim bebeğimde mi war?

Anladım ki tek bende war.çok araştırdım çok doktora gittim.belki günün birinde birisine faydam olur diye yazıyorum.bebeklerde sürran ve keratin kisti oluyormuş benimkisi keratin kisti ama önemli birsey değilmiş.geçermiş kendiliğinden.çocuğa bir zararı yokmuş..çok nadir bazı bebeklerde oluyormuş.o da benim kuzum ...

Anladım ki tek bende war.çok araştırdım çok doktora gittim.belki günün birinde birisine faydam olur diye yazıyorum.bebeklerde sürran ve keratin kisti oluyormuş benimkisi keratin kisti ama önemli birsey değilmiş.geçermiş kendiliğinden.çocuğa bir zararı yokmuş..çok nadir bazı bebeklerde oluyormuş.o da benim kuzum ...
Keratin kisti nasil birswy?

image.webp
Merhaba. Benim bebeğim de 3 aylık ağzında keratin kisti var diye tahmin ediyorum. Sizin bebeğinizdeki geçti mi. Bilgi verirseniz çok mutlu olacağım. Diş doktoruna götüreceğim yakın zamanda ama deneyimli annelerin bilgileri de çok önemli. Resmini de ekliyorum sizin bebeğinizdeki böyle birşeymiydi.

Back
X