Çocuk Hastalıkları Bebeklerde doğum lekeleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

beytiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
189
5
46
Bursa
arkadaşlar bebeğinde doğum lekesi olanlar varsa yazışalım lütfen.lekeler geçermi geçmezmi çok endişeleniyorum

Selam arkadaşlar benim bebeğimin yanagında dogum lekesi var kahverengimsi gecer mi ve ne zaman gecer lütfen cevap verin iyi günler

Günaydın nilüfer benim bebegimde de dogum lekesi var yanagında doktora sormustum gecer demişti yüzdeki lekeler kalıcı degil demişti

Kızım 6 aylık oldu, 2 kaşının arasında kalbe benzer doğum lekesi aynen duruyor. Doktor 2 yıl içinde geçer dedi. Umarım geçer...

benim kızımında iki kaşının arasında kalbe benzer deriyle aynı seviyede kalbe benzer hafif pembe bir doğum lekesi vardı. kızım dokuz aylık oldu leke baya azaldı. okuduğum kaynaklara göre iki üç yıl içinde tamamen kaybolur. ama öfkelendiğinde heyecanlandığında yine kızarıyor o bölge.
yani doğum lekeleri tenle aynı düzeydeyse geçici
, çıkıntı şeklinde ise çoğunlukla kalıcı oluyor. ama ilerde ameliyatla düzeltilebiliyormuş.

Arkadaşlar benim bebeğimdede var iki kaşının ortasında hafif bir leke kuruluğu çok oluyo ve kabuklanıyo internetten araştırdım ve adı somon renkli lekeymiş doktoruma sordum 2 yıla kadar geçer dedi kuruluğuna da krem yazdı gece uyuduğunda sürüyorum alnına ve nerdeyse geçti gibi.

geçiyor merak etmeyin ,oğlum doğduğunda göz kapağında,burnuyla dudakları arasında ve ensesinde vardı..
doktoruna sordum geçer dedi..
geçti gitti,üzüntüye gerek yok..
sağlıklı günler

geçiyor merak etme.. benim kızımın da 2 gözünün üstü ve alnında vardı... kıpkırmızı ve çok da kötü görünüyorlardı.

zamanla geçti...

sanırım geçmeyenleri de lazerle temizliyorlar..tabii büyüyünce

Arkadaşlar benim bebeğimdede var iki kaşının ortasında hafif bir leke kuruluğu çok oluyo ve kabuklanıyo internetten araştırdım ve adı somon renkli lekeymiş doktoruma sordum 2 yıla kadar geçer dedi kuruluğuna da krem yazdı gece uyuduğunda sürüyorum alnına ve nerdeyse geçti gibi.

Benim de bebeğimin burun ve dudak arasında doğum lekesi var.6 aylık oldu henüz geçmedi.sizin bebeğinizinki ne zaman geçti merak ettim.

Back
X