bebeklerde idrar azalmasi neden olur fikri olan var mi arkadaslarr

yasnevruh

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
8
0
6
İstanbul
Mrb burda daha yeniyim pek ogrenemedim sayfayi henuz.mart ayında ilk kez anne oldum ve şuan bebeğim 4,5 aylık çok şükür gelisimi iyi fakat bi kaç gündür bebegimin idrarında azalma var.önceden bi iki saat altını değiştirmesem bezi dolardı şimdi ise kaç saat aynı bezle ve hala boş..bi fikriniz var mı???acaba doymuyor mu ek gıdaya mı baslasam dedim sağlık ocağini aradm hemsiremiz bisey verme dedi.sizce neden olabilr yanıtlarsanız sevinirim..şimdiden teskkurler ; )

Mrb burda daha yeniyim pek ogrenemedim sayfayi henuz.mart ayında ilk kez anne oldum ve şuan bebeğim 4,5 aylık çok şükür gelisimi iyi fakat bi kaç gündür bebegimin idrarında azalma var.önceden bi iki saat altını değiştirmesem bezi dolardı şimdi ise kaç saat aynı bezle ve hala boş..bi fikriniz var mı???acaba doymuyor mu ek gıdaya mı baslasam dedim sağlık ocağini aradm hemsiremiz bisey verme dedi.sizce neden olabilr yanıtlarsanız sevinirim..şimdiden teskkurler ; )

Ek gıda icin erken aglamıyosa genel durumu iyiyse doyuyordur. Terleyerek su kaybettigi için çiş az yapıyordur iki saatte bir emzir susuz kalmasın.

merhaba canım..terliyorsa ondandır..hatta şimdi bebişim gece yemeği için uyandı kaç saattir bezli ama yapmamış baktım ki sırtı su gibi..biraz da su ver istiyorsan anne sütü alıyosa gerek yok ama yine de kalbin rahat etsin..bebişe öpücükler :16:

Benim bebeğim 4 günlükken sarılık diye götürdük kan testinde dehidrate(susuz) çıktı hem aç kalmış hemde susuz kalmış doktor sordu ne sıklıkta idrarını yapıyor deyince hatırladım nerdeyse hiç yapmıyordu. 4 günlükken 1 hafta hastanede yattı mamaya başladı antibiyotik, iğneler falan Allaha şükür şimdi çok iyi. Bence bir doktora götür kan testi yapsınlar :50: Allah hepimizin yavrusuna sağlık ve uzun ömürler versin :34:

Arkadaşlar tşk ederim yanıtlarınıZ icin.terden Olabilir dogru cunku evim Zaten cok sicak ter içindeyiz... yeni dogdugu zaman kızımda da sarılık olmustu ve zor atlatmistk.sürekli test yaptırıyotduk öyle bi sorun teşkil etmedi ama haftaya gidcgm zaten baktırmakta fayda var.rabbim herkesin bebegine Saglik versin insaalah tekrar teşekkürlerrr

Back
X