- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
İlk basta nasıl başladınız inek sütüne ? Hangi markayla baslıyorsunuz,bende baslamak istiyorum oyüzden,mamagolden goat ve evolvia kullandım 7 ayda kestim keçi sütüne başladım ve ıneek sütü de verdim şimdi ben ne yersem onu yiyor
Evet ama dediğin gibi bu inek sütü olayı var yani devam sütüde nereye kadar bir yaşına kadar kullanmadım ama az kaldı yaşına sonuçtaSimdi herseyden yer corba vs.devam sütü aliyormus zaten unu kavurup mama kivaminda pisirip icine ceviz zeytin peynir yumurta sarisi katip blenderle ezip kahvalti yaptiriyordum ben
Hangisiyle başladınız suyla karıştırdınızmıBen iki oglumada yasini doldurunca biberona koyup icirmistim ikiside mamayla beslenmisti sütü kolay ictiler bi deneyin sever muhtemelen mama icen bebekler genelde inek sütünü seviyolar..
köyden getirttim kaynattım canım yanı 7 aylıktı sulandırmadan verdim hiç bir sorun yaşamadım keçi sütüde madodan aldım canımİlk basta nasıl başladınız inek sütüne ? Hangi markayla baslıyorsunuz,bende baslamak istiyorum oyüzden,
İnek sütündemi iyisi torku canımama torku çok iyi ve keçi sütü en iyisi mado
Önerebilceğiniz bi marka varmoKizim 15 ay anne sutu aldi. İnek sutune de cok rahat gectik. Sulandirmadan verin. Doktorumuz gunluk sut onermisti.
Ben sutaş aliyorum. Yogurdunu da ayni sutten mayaliyorum.Önerebilceğiniz bi marka varmo
Yarım yağlımı alıyorsunuz?Ben sutaş aliyorum. Yogurdunu da ayni sutten mayaliyorum.
Hayir canim tam yagli.Yarım yağlımı alıyorsunuz?
Teşekkir ederim sağolunHayir canim tam yagli.
evet canım ama mumkun olduğunca güvendiğin açık süt al kaynatİnek sütündemi iyisi torku canım
Tamam canım sağolevet canım ama mumkun olduğunca güvendiğin açık süt al kaynat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?