Bebek Beslenmesi Bebeklerde inek sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
11aylık kızım var 3martta 1yaşına gircek erken doğduğu için memeyi tutamadı mecburen mamayla büyüdü 10aylığa kadar bebelac la büyüdü . Daha sonra hero baby 6-12ay devam sütü kullanıyorum mamayı bıraktım hiçte aramadı sevdi devam sütünü içti, peki bundan sonra ne yapmalıyım? Siz ne yaptını?

mamagolden goat ve evolvia kullandım 7 ayda kestim keçi sütüne başladım ve ıneek sütü de verdim şimdi ben ne yersem onu yiyor

Simdi herseyden yer corba vs.devam sütü aliyormus zaten unu kavurup mama kivaminda pisirip icine ceviz zeytin peynir yumurta sarisi katip blenderle ezip kahvalti yaptiriyordum ben

Simdi herseyden yer corba vs.devam sütü aliyormus zaten unu kavurup mama kivaminda pisirip icine ceviz zeytin peynir yumurta sarisi katip blenderle ezip kahvalti yaptiriyordum ben
Evet ama dediğin gibi bu inek sütü olayı var yani devam sütüde nereye kadar bir yaşına kadar kullanmadım ama az kaldı yaşına sonuçta

Ben iki oglumada yasini doldurunca biberona koyup icirmistim ikiside mamayla beslenmisti sütü kolay ictiler bi deneyin sever muhtemelen mama icen bebekler genelde inek sütünü seviyolar..

Kizim 15 ay anne sutu aldi. İnek sutune de cok rahat gectik. Sulandirmadan verin. Doktorumuz gunluk sut onermisti.

İlk basta nasıl başladınız inek sütüne ? Hangi markayla baslıyorsunuz,bende baslamak istiyorum oyüzden,
köyden getirttim kaynattım canım yanı 7 aylıktı sulandırmadan verdim hiç bir sorun yaşamadım keçi sütüde madodan aldım canım

Back
X