• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeklerde Reflü-acil yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Huhu12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
94
30
88
35
Kızlar merhaba 29 günlük bebeğim var Allah bağışlasın. İki gündür ciddi bir sıkıntımız var her şeyi çok düzenliydi. İki gündür emiyor sonra 1 dakika içinde kusuyor sonra tekrar emmek istiyor sonra yine kusuyor :( meme istiyor vermiyorum nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor kızarıyor ağlarken uyutmaya çalışıyorum uyumuyor en sonunda ağlamaktan ve kusmaktan yorulup uyuyor uyanınca yine aynı? Allah’ını seven bunun ne olduğun bilen varsa bana bir yardımcı olsun sinirlerim alt üst oldu iyice

İnek sütü alerjisi hatta coklu besin alerjisi olabilir bebeğinizde. Size tavsiyem iki hafta sureyle tüm süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş, çilek, kivi gibi yaz meyvelerini, domates, mercimek gibi kırmızı renkli gıdaları, bakla, soya, balık ve bunları icerebilecek hazır yiyecek, ilaç tüketmeyin. Eğer gerçekten alerji kaynaklı bir kusma ise diyetle beraber bir kaç gün içinde bebeğinizin rahatlaması gerekir. Tam iyileşme 21 gün sürüyormuş. İki haftayı tamamlayınca bir çocuk alerji uzmanına gidip hikayenizi ve diyetinizi anlatin. Devlet Hastanelerindeki çocuk alerji bölümlerine çocuk doktorları sevk ediyor. Çocuk doktoruna durumunuzu anlatıp çocuk lerji doktoruna yönlendirmesini istiyorsunuz. O da sistemden sizi bir havuza ekliyor ve çocuk alerji bölümüne randevu alma hakkınız oluyor bir kereye mahsus. Sonraki her muayene için aynı işlemi tekrarlıyorsunuz. İstanbul'da yaşıyorsanız bezmi alem üniversitesi hastanesinden doğrudan randevu alabilirsiniz.

Benim 12 buçuk aylık bebeğimde de doğduğundan beri çoklu besin alerjisi var. Kendi tecrübelerime dayanarak yazdım. İhtiyacınız olursa bana yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back