Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kızımın ki lacivertin biraz açığıydı güneşte falan mavi görünüyordu şu an 17 aylık gözlerinin rengi açıldı maviye döndü. Ama koyu bi mavi. Bazı tanıdıklarımın bebeklerinin gözleri hep dönmüş büyüyünce
Benim kızım daha 2,5 aylık güneşte açık mavi gölgede gri bazende yeşil gibi duruyor babasının gözleri senin kızının şimdi hali gibi hatta daha açık yeşil:) ne renk olur merak ediyorum açıkçası :)
Benim kızımın ki lacivertin biraz açığıydı güneşte falan mavi görünüyordu şu an 17 aylık gözlerinin rengi açıldı maviye döndü. Ama koyu bi mavi. Bazı tanıdıklarımın bebeklerinin gözleri hep dönmüş büyüy
Benim kızımın ki lacivertin biraz açığıydı güneşte falan mavi görünüyordu şu an 17 aylık gözlerinin rengi açıldı maviye döndü. Ama koyu bi mavi. Bazı tanıdıklarımın bebeklerinin gözleri hep dönmüş büyüyünce