Bebeklerde sinir

jade_06

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
878
396
648
kızım bişy istediğinde sruatını o kadar çirkin yapıp bi tuhaf mızıldanıyo sizin bebişlerded varmı yada bu sinirmi

valla biz cok sinirliyiz özellikle de kumanda ve tlf elimde görünce yırtıyor bi tarafını almak için vermeyince cıldırıyor..hadi verdik diyelim tekrar elinden alıncaa ooooooooo abartmıyorum verene kadar basbas bagırıyor..verince de mırılmırıl mırıldanıyor...bazn de ben otourdugu yerden almıyorum diye arkamdan cırlıyor bagıra bagıra..ama bizimkinde ki genetik..kime cektiyse:((((((

Benim oğlumda mamasını yedirdikten sonra ağzını silerken sinirden çıldırıyor :) tek sinirlendiği an o zaman oluyor. onun haricinde maşallah çok uslu bir bebek. birşey istediğini anladığımda hayır annecim o alınmaz diyorum hemen dikkatini başka yöne çeker ısrar etmez illa ver diye ağlamaz. kendi kendine oynar,kucaktan nefret eder . işi gücü yerde debelenmek :)

Benim oğlumda mamasını yedirdikten sonra ağzını silerken sinirden çıldırıyor :) tek sinirlendiği an o zaman oluyor. onun haricinde maşallah çok uslu bir bebek. birşey istediğini anladığımda hayır annecim o alınmaz diyorum hemen dikkatini başka yöne çeker ısrar etmez illa ver diye ağlamaz. kendi kendine oynar,kucaktan nefret eder . işi gücü yerde debelenmek :)

yh maasallah annesi aman nazar değmesin kuzuna...benimki şimdiden istediğini yaptırmaya calısıyor yaaa napacaz böle bilmiyorum...istediği olmayınca delleniyor ellerini yukarı kaldırıp kendini sıkıyor ağlamıyor resmen bağırıyor :olmaz:

o halini cekip koyacam buraya :sinifsinif:

walla benim kzımında çok sinirli sinirlendiğinde yumruğunu sıkıp hava kaldırıyor aynı andada kendini titretiyor aaaaa a diyede bağırıyor

yh maasallah annesi aman nazar değmesin kuzuna...benimki şimdiden istediğini yaptırmaya calısıyor yaaa napacaz böle bilmiyorum...istediği olmayınca delleniyor ellerini yukarı kaldırıp kendini sıkıyor ağlamıyor resmen bağırıyor :olmaz:

o halini cekip koyacam buraya :sinifsinif:

benimki sanırım babasına çekmiş. eşim çok sakindir. bana çekseydi yanmıştım :) benim yapım sinirlidir.
Bende bazen diyorum benim oğlan niye yaramaz değil diye :kedi: İşte yaramaz olsa bir dert uslu olsa bir dert. Biz annelere birşey yaranmaz alsanaalsanasmile

walla benim kzımında çok sinirli sinirlendiğinde yumruğunu sıkıp hava kaldırıyor aynı andada kendini titretiyor aaaaa a diyede bağırıyor

aynen canim , ben de birtek biz saniyordum acaba refleksmi sinirmi anlamiyorum,yumruklarini sikip ihhhhh dyor.

benimkide çok sinirli.özellikle elindeki birşeyi almak istersen kıyamet kopuyor.ayrıca aşırı kucakcı.devamlı dolaşmak istiyor.

sinirli bi bebek Bora da . Kendini çok sıkıyor doğduğunda gazdan sıkardı şimdi kızsın bişeye alma kucağına yada mamasını geç ver sıkıyo kendini o suratı kıpkırmızı oluyo sonra ağlıyo. Eğer uykulu veya çok çok acıkınca mama verirsem her verdiğim kaşıkan sonra sıkıyo ıhhh aa diye bağıyo diğer kaşık ağzına gelene kadar :). Aslında bu sinir beni rahatsız ediyor daha bu kadarlıkken böyle mahvetiyo kendini sıka sıka alnının ortası kıpkırmızı oluyo

kumanda ve cep telefonu manyağı eline hiç vermedim alışmasın diye ama her seferinde saklamam gerekiyo görünce ne yapacağını şaşırıyo. dışarı çıkacak olsak giyineceği zaman sinirleniyo oynaya oynaya giydiriyorum. çok sıkı tuttuğu birşeyi elinden aldıysam vay halime. geçen gün erik tabağını gördü saldırdı iki eline aldı eriği sonra tabağı tutmaya çalıştı elinden aldıkça bağırdı bazende durduk yere bağırıyo sesi kısılacak diye korkuyorum. arada sırada yemek yedirirken öyle bir konuşuyor birşeyler anlatıyorki sanırım bana küfrediyo:). bu aylarda neslelerin elinden alınmasına sinirlenirlermiş bağırmasıda konuşmaya çalışmasından dillenecekler hepsi geçici ben üstünde durmuyorum. bağırmasın sinirlenmesin diye elinden birşey alırsam başka birşeyle oyalıyorum hemen unutuyo zaten.

Back
X