Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz sancisi alerji kaynakli olmayadabilir. Bebeklerde ilk 4 ay gaz sancisi oluyor geneldeMerhaba hanımlar.
45 günlük bebeğimde süt alerjisi var diyete başladım ama gaz sancısı gibi süt alerjisi kaynaklı sorunlar hala devam ediyor. Cilt döküntüleri ve gaz sancıları diyete başladıktan ne kadar süre sonra ortadan kalkıyor? Sizde ne kadar sürede ortadan kalktı?
Genelde 4. ayda geciyor gaz sancıları. Kusmalar da 5. ay gibi bitiyor.Evet kolik ve reflü dediler ilk başta ama diyete girdikten sonra düzeltmeler oldu gitmediğim doktor kalmadı sonunda bir çocuk cerrahi bu alerji diyet yap alerji testine git dedi. Hafifleme oldu ama geçmedi. Kolik belirtisi yok belirli bir saatte uzun süre ağlamıyor gazı çıkana kadar ağlıyor sadece ama çok fazla gazı oluyor alerji uzmanı ilerleyen dönemde düzelir dedi ama ne zaman etkisi geçer söylemedi
Ne yapacağım bilmiyorum. İlk çocuğum üstelik delirmek üzereyim. Sürekli emmek yada dik durmak istiyor ama yinede ağlıyorGenelde 4. ayda geciyor gaz sancıları. Kusmalar da 5. ay gibi bitiyor.
Kakasında kan olması en buyuk alerji belirtisi. Kan yoksa diyet onermiyor cogu doktor.
Ben 1 ay diyet yaptım, duzelme olmayınca bıraktım
Ilk 4 ay bebegimi kucagimda dik vaziyette uyuttum. Yattigi an bagirirdi. Gazi oldugu icin surekli emmek isterdi. Surekli emdigi icin kusardi ve daha cok gazi olurdu.Ne yapacağım bilmiyorum. İlk çocuğum üstelik delirmek üzereyim. Sürekli emmek yada dik durmak istiyor ama yinede ağlıyor
Kakada kan var mıydı. Benim kızım da dunden beri kakada kan görüyorum 48 günlük oldu. Yarın doktora gidecegiz.Merhaba hanımlar.
45 günlük bebeğimde süt alerjisi var diyete başladım ama gaz sancısı gibi süt alerjisi kaynaklı sorunlar hala devam ediyor. Cilt döküntüleri ve gaz sancıları diyete başladıktan ne kadar süre sonra ortadan kalkıyor? Sizde ne kadar sürede ortadan kalktı?
Bende yoktu ama belirtileri arasında var mutlaka bir doktora götürünKakada kan var mıydı. Benim kızım da dunden beri kakada kan görüyorum 48 günlük oldu. Yarın doktora gidecegiz.
Biz de benzer durumu yaşamıştık sadece sit değil yumurtaya da varmış bir de onu çıkarmayı deneyin istersenizEvet kolik ve reflü dediler ilk başta ama diyete girdikten sonra düzeltmeler oldu gitmediğim doktor kalmadı sonunda bir çocuk cerrahi bu alerji diyet yap alerji testine git dedi. Hafifleme oldu ama geçmedi. Kolik belirtisi yok belirli bir saatte uzun süre ağlamıyor gazı çıkana kadar ağlıyor sadece ama çok fazla gazı oluyor alerji uzmanı ilerleyen dönemde düzelir dedi ama ne zaman etkisi geçer söylemedi
Süt alerjisi olduğunu nasıl anladınız belirtileri nelerdi?Merhaba hanımlar.