Bebek Beslenmesi Bebeklerde yeme bozukluğu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
453
131
103
33
Evet bilmem kaçıncı konum bu ama gerçekten artık çok bunaldım. Bebeğim 11 aylık 8 kilo 72 cm.ayına göre hayli zayıf çokta iştahsız. Birçok doktora gittim ama hiçbir sebep yok iştahsızlığı için. Hala diş çıkarmadı. Yemek hariç herşeyi ağızına götürüyor. İştahsız oldupıu için hep çorba tarzı sıvı şeyler verdim blandırdan geçirdim oyun oynarken farkına varmadan yedi hep. Onun dışında asla kendi isteğiyle yemedi katı şeyleri püskürtüyor. Mesela bugün çiğnesin diye haşlanmış patates verdim eline. Alıp bölük pörçük etti ağzına götürdüğünde iğreniyor sonra da hemen çıkarıyor çiğneme becerisi neredeyse hiç yok. Başkalarının çocukları et köfte yiyor.ben daha haşlanmış patates bile veremedim. Bu çiğneme becerisini bebeğime nasıl kazandırırım??

Bebeğin üşengeç galiba. Yavas yavaş corbalarina tanecik katarak başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…