Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.119 31.166 1.123 61 Konya 7 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #1 Bebekleri Kırmızı Etle Tanıştırmaya Başlayanlara +8 Tarifi İçin Malzemeler 1 yemek kaşığı kırmızı mercimek 1 yemek kaşığı kadar çift çekilmiş dana kıyma 1 dilim patates 1 dilim havuç 1 ince dilim soğan 1 tatlı kaşığı Halis zeytinyağı Bebe ekmeği (isteğe bağlı) Bebekleri Kırmızı Etle Tanıştırmaya Başlayanlara +8 Tarifi Yapılışı Tek dikkat etmemiz gereken soğanımızı zeytinyağ da biraz öldürmek. Daha sonra tüm malzemeleri içine atıp suda haşlıyoruz ve blendırdan geçip bebişimize yediriyoruz. Ben bebe ekmeği ufaladım biraz taneli olması ve tok tutması için. Top top bal olsun. nefisyemektarifleri.com
Bebekleri Kırmızı Etle Tanıştırmaya Başlayanlara +8 Tarifi İçin Malzemeler 1 yemek kaşığı kırmızı mercimek 1 yemek kaşığı kadar çift çekilmiş dana kıyma 1 dilim patates 1 dilim havuç 1 ince dilim soğan 1 tatlı kaşığı Halis zeytinyağı Bebe ekmeği (isteğe bağlı) Bebekleri Kırmızı Etle Tanıştırmaya Başlayanlara +8 Tarifi Yapılışı Tek dikkat etmemiz gereken soğanımızı zeytinyağ da biraz öldürmek. Daha sonra tüm malzemeleri içine atıp suda haşlıyoruz ve blendırdan geçip bebişimize yediriyoruz. Ben bebe ekmeği ufaladım biraz taneli olması ve tok tutması için. Top top bal olsun. nefisyemektarifleri.com