Çocuk Hastalıkları Bebekleri olanlar acil bakarmisiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

msy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
115
60
98
33
Merhaba oglum 4 gundur atesi vardi bugun sabahtan hafiflemeye basladi 3 gundur kan tahlili veriyoruz son iki tahlilde kandaki neu degeri hizla dusuyor ilkinde 0.89 bugunku tahlilde de 0.33 olmus bu da bagisiklik sistem coktugunu gosterirmis yatis verdi ama atesi yok suan ve benim sagligim yerinde olmadigi icin malesef yatisi kabul edemedim esim de erkek oldugu icin almiyor yakinda bayan akrabamiz da yok bebeginde bu degerler dusuk olup da iyilesen var mi iyilesirken hangi surectem gectiniz cok tesekkurler simdiden cevaplariniz icin

Cok gecmis olsun ikinizede Allah yardimciniz olsun maalesef bu konu hakkinda bir bilgim yok ama eminim buradan sizin sorunuza yardim eden birisini bulirsunuz

Reactions: msy
sağlığım yerinde değil derken ..?

Gecmis olsun degerler hakkinda bilgim yok.evde gecmeyecek birsey olsa gondermezdi doktor sanirim.imkaniniz varsa ozel hastaneye gitseniz belki orda babanin kalmasina izin verirler. Allah sifa versin.

sağlığım yerinde değil derken ..?
Belim tutuldu kilitlenip kaliyorum kucagima alamiyorum babasi bakiyor 4 gundur doktora gittim bir sure dinlen agir seyler tasima dedi ama 4 gundur gece gunduz hastanedeyiz iyilesemedim

bebeğim yok ve bu konuda uzmanda değilim. sizi korkutmak istemiyorum ama nötropeninin ciddi sonuçları olabilir. arkasındaki problemin araştırılması gerekir. oğlunuzun ateşi bu sebeple çıkıyor da olabilir. imkanınız varsa başka bi hastaneye gitmeyi denemelisiniz özel hastanede kimin kaldığını önemsemezler yada devlette çok az bi ücret karşılığı özel oda verebiliyolar. geçmiş olsun çok

Cok sagolun ozel oda yokmus yarin evimize yakin olan her zaman gittigimiz ozel hastaneye gitmeyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…